Indsend til WP

Herunder kan du læse lidt om, hvordan du får dine arrangementer, nyhedsbreve m.v. bragt på Westernportalen og/eller i Westernportalens kalender.

ARRANGEMENTER:
Arrangementer til kalenderen indsendes via formularen på kalendersiden. Her er også plads til en udvidet beskrivelse, som vises når man klikker på arrangementet i kalenderen.
Arrangementer publiceres først i kalenderen efter godkendelse, så påregn lidt ventetid.
Vær i øvrigt opmærksom på, at vi alene publicerer arrangementer indsendt med komplet adresse (vej, nr, post.nr og by).  Vi udsender ikke længere en E-mail, såfremt et arrangement ikke overholder kravene.

Det er en god idé at gøre opmærksom på et arrangement ved også at poste udvidet beskrivelse, dato, sted og kontaktinfo på forsiden af Westernportalen. Dette gøre ved at indsende til den ansvarshavende redaktør; Tanja H. Bromley, E-mail: the@cowgirl.dk

Såfremt det ønskes, er det stadigvæk muligt at få link i kalenderen til en post på forsiden under "Upcoming".
Det er også muligt at få lagt tilmeldingsblanketter m.v. ud.
Kontakt os på ovenstående E-mail, så finder vi en løsning.

NYHEDER, ARTIKLER M.V.:
Nyhedsbreve, referater, kommende arrangementer, beretninger fra shows m.v., der ønskes bragt på Westernportalens forside, indsendes blot til ansvarshavende redaktør; Tanja H. Bromley, E-mail: the@cowgirl.dk

Billeder, der ønskes bragt sammen med den indsendte tekst, skal vedhæftes E-mailen i højest mulige opløsning, og færdigbeskåret. Vi forbeholder os dog ret til at beskære billeder, såfremt højde/bredde-forhold ikke findes egnet til Westernportalens format.

M.h.t. links i indlæg, tillades link til hovedsider andetsteds, men ikke til underliggende sider. Der må heller ikke linkes til blanketter eller formularer på andre websites. Dette fordi sådanne links i løbet af relativt kort tid bliver til såkaldte "døde links". I stedet tilbyder vi, i et vist omfang, at være vært for blanketter m.v., således at der kan linkes til dem internt på Westernportalen.