søndag den 4. april 2004

WHS Nyhedsbrev april 2004

Så er det tid til et lille nyhedsbrev igen.


Der begynder at komme tilbud om en masse aktiviteter og nye ideér tager form.Den nye bestyrelse er konstitueret og de nye medlemmer er blevet kastet lige ud i møder og arrangementer, og det er meget positivt at konstatere at alle er meget interesserede i at deltage aktivt i tingene og sætte sig ind i det man ikke lige ved en masse om i forvejen.

De fleste brugte således 4 ud af 7 ugedage i denne og foregående uge, på at være ude i forbindelse med klubben. Og det vil vi som har været med fra sidste år sige mange tak for. Det er dejligt at i har denne lyst til det, og vi andre får lyst til at give den en skalle mere.HORSE & CATTLESHOW 2004.


I forbindelse med det forestående "Horse & Cattleshow" i maj sammen med FCWR og LWR har vi haft endnu et møde på Falster hos Hans Erik og Inge. Der er en rigtig hyggelig stemning under disse møder. Hans og Inge er gode værter og vi nyder at de vil lægge hus til. (Tak for pandekager, Inge).


Disse møder summer af gode ideér og forslag og mennesker der gerne vil hjælpe til og være en del af samarbejdet.Vi er nu kommet dertil at det er ved at være tid for at udsende tilmeldinger og klasselister. Dette sker nok i løbet af den kommende uge. Af hensyn til HCWR´s "Take it easy" show på Tuse, har vi valgt at lægge begynderklasserne om fredagen således at deres ryttere kan komme ned og ride hos os fredag og stadig ride deres eget show om lørdagen. Vi håber så at der kommer nogle OPEN ryttere fra HCWR hos os om lørdagen og minder om at der ligeledes udbydes WRS klasser.


Der vil både være ride og kvægklasser begge dage.


Kirsten fra Næstved Ridecenter tilbyder en western menu fredag aften og den kan bestilles på forhånd af både ryttere og de som gerne vil blive og deltage i lidt fest om aftenen. Nærmere info på tilmeldingsblanketten.


HUSK AT DETTE STÆVNER ER OPEN FOR ALLE.Vi efterlyser i forbindelse med stævnet et mindre antal hjælpere til sekretariatet (afløsning) og 5 banefolk.LINEDANCE


Da linedance i Fuglebjerg er kommet i private hænder og ikke mere har med klubben at gøre, har der været nogle forespørgsler på at danse i klubregi igen. Det er ikke alle som danser i fuglebjerg, og nogle vil gerne danse mere end en gang om ugen. Derfor har vi besluttet at iværksætte Linedance igen, men som en sideløbende aktivitet der ikke hverken er under klubben eller har økonomi indblandet.


Det bliver sådan at et par øvede medlemmer hjælper med at undervise et par danse om ugen, eller hveranden uge alt efter behov og ellers foregår det mere på "fridans" niveau hvor vi bare skal hygge, lære lidt, repetere dansene og følge lidt med så vi kan være med til festerne rundt omkring. Der danses på klubaftener og clinic´s, til stævner mm, og tilbud om mindre opvisninger ved markeder, byfester, privat mm. efterkommes.


Vi er ved at finde ud af hvor og hvornår dette skal starte, og det behøver ikke nødvendigvis være samme sted hvergang, så hvis du vil lægge hus til en aften så giv os et ring. Linedance holdet bliver GRATIS at være med på.KVÆG, SPEED & LASSOSHOW i HOLY SMOKE


Planlægning iværksættes ved bestyrelsesmødet 22 april. SPONSORER SØGES.DIVERSE:


Vi har haft nogle meget hyggelige og vellykkede ture.


Vi har besøgt LOWLAND WESTERN RIDERS på Lolland. En flok fra FCWR og WHS samledes dernede søndag d. 28 marts og havde en dejlig dag. (Se nærmere i klubbladet midt i april)I fredags besøgte klubben Mr & Mrs. Country Style i Tølløse. De serverede kaffe og kage og hyggede om os, imens vi brugte alt for mange penge. (Mere i klubbladet). Ture dertil arrangeres ved forespørgsel. Jan og Dorit åbner butikken om aftenen så man i ro og mag kan prøve varene. Mindst 10 personer skal der til for at lave en fællestur.Vi har haft masser af kvægtræning hele året, med "fulde huse" og nu begynder der at være endnu flere der vil deltage. Det er ved at være "ude sæson" igen, så fremover er det nødvendigt at være hurtig ved telefonen for tilmelding. Det er "først til mølle" som gælder, idet der er begrænsede pladser. Der vil ind imellem blive arrangeret ekstra træningsdage efter behov, for det er ikke muligt pt. at afse tid til 2 weekender fast pr. måned.


Der vil i sommerhalvåret være mulighed for at grille medbragt kød og nyde socialt samvær lørdag aftenen. Dog skal i selv medbringe mad/drikkevarer, og grillkul.Der arrangeres en Sverigestur til sommer.


Vi påtænker at arrangere en tur til Helsinborg omegnen i løbet af sommeren. Vi vil gerne besøge Peter og Petra som er westernryttere og har et skønt sted derovre. Samtidigt besøger vi BONANZA WESTERN STORE som ejes af nogle smaddersøde mennesker, som iøvrigt også er bekendte til Peter og Petra. Der kan i købe alt til westernridning for en billig penge. (Nærmere om dette i kommende klubblad.) Denne tur håber vi at vi kan få FCWR og LWR med på, da vi gerne vil holde kontakt til svenskerne og de vil også gerne herover og deltage i aktiviteter.


Bjarne Horn fra LWR har været derovre nogle gange og han udtaler at det bestemt er et besøg værd.KLUBAFTEN


Som i nu har erfaret er denne rykket til 2. fredag i hver måned. Det hænger sammen med at vi i WHS har en regel om at man skal være aktivt medlem for at deltage i ridemæssige arrangementer og mindst passivt medlem for at deltage i øvrige klubaftenaktiviteter. Derfor kan det ikke lade sig gøre at bibeholde 1. fredag, da Kiro D selv har lavet "Åbne" arrangementer på alle disse fredage resten af sommeren.


LANGFREDAG starter vi kl. 16.00 og fortsætter så længe i gider. Tag meget gerne heste med. Vi rider sammen og laver bl.a lidt showtræning i pleasureklasser a la rigtigt stævne, da nogle gerne vil afprøve hvor langt de er kommet i forhold til stævnestart. Vi træner lidt med lasso og danser linedance. Tag gerne ungerne / familien med. Vi har grundet påsken og den tidlige start på klubaftenen inviteret medlemmer fra nogle af de andre klubber.


KLUBBEN GIVER KAFFE OG KAGE.
Det er også muligt at vi skal være med til at lave et mindre westernstævne i Skælskør og omegns Sportsrideklub.


Det er Sanni som har fået den forespørgsel, da medlemmerne dernede gerne vil vide lidt mere om westernridning og prøve det på afslappet vis. Vi afventer oplæg fra S.O.S men regner med at det i fald det bliver, vil være noget i stil med "Western hygge" dagen på RSR Rideklub sidste sommer. (Nærmere info senere).HUSK: At der er Sannee clinic i påsken.
Ha´en rigtig god påske allesammen. Vi ses derude et sted.


Pva. Bestyrelsen af Westernklubben Holy Smoke . Lone Andersen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar