mandag den 26. juli 2004

Fuldt hus ved ApHCDK-clinic på Benjaco Ranch

Mindst én af vejrguderne må være en Appaloosa-mand.

Det kunne de 14 deltagere på ApHCDKs clinic d.26-27. juni konstatere, da de slap igennem det dårlige vejrs nåleøje for at kunne nyde to spændende dage med Jette Nimand Christensen på Benjaco Ranch i Nr. Asmindrup.Jette har med en storslået gestus doneret indtægterne fra clinicen til ApHCDK og klubben vil gerne udtrykke sin dybe taknemmelighed for denne flotte håndsrækning. Jettes mand, Finn Christensen


donerede ligeledes sit store arbejdsindsats om lørdagen og ApHCDKs bestyrelse takker mange gange også for det.Ryttere på alle niveauer nødt godt af Jettes indsigt i westernridning og hendes særlig evne til at vurdere en ekvipage. Jette kan kunsten at kende grænsen for den enkelte hest og rytter samtidig med at have den perfekte timing for, hvornår ekvipagen er klar til at overskride denne grænse og derved nå op på det næste trin.Finn Christensen lærte deltagerne mange nye tiltag indenfor trailerpålæsning og rådgav flere ryttere med særlige heste-kommunikationsproblemer.


Der blev udrettet meget angående horsemanship i løbet af weekenden, men der var også tid til hygge med fællesspisning, musik og udveksling af erfaring. Klubben takker Benjaco Ranch for den store gæstfrihed.Nu skulle Appaloosa-folket være godt rustet til at arbejde videre mod de to næste punkter på kalenderen:


ApHCDK DM på Wilhemsborg, d.15.-18. juli og Scandinavian Championships på Tuse Creek Ranch, d.14.-15. august.Billeder fra arrangementet:Ingen kommentarer:

Send en kommentar