fredag den 28. januar 2005

Western Journalens redaktion i chok!

Folkene bag Western Journalen er ovenud begejstrede over den konstante strøm af abonnentstegninger og positive tilkendegivelser, der har strømmet ind det sidste halve døgn, siden der blevet åbnet op for tilmeldinger.

Ingen havde forventet at de 50 abonnementer, som Western Journalen havde tilbudt Westernportalens medlemmer til nedsat pris, ville være revet væk det første døgn.Faktum er, at de 50 abonnementer var væk på ca. 15 timer, et halvt døgn, og tilmeldingerne fortsætter med at løbe ind i en lind strøm.Som tak for den store opbakning, har Western Journalen derfor hævet tilbuddet til det dobbelte.


Derfor er der nu 100 abonnementer til nedsat pris til oprettede medlemmer på Westernportalen, og i skrivende stund er der stadig mere end 40 af disse tilbage.Ud over et nedsat abonnement får de første 100 tilmeldte et gratis eksemplar af prøvenummeret, der ellers er forbeholdt knudepunkter for westernridning i Danmark!Så hvis du vil have en chance for at være blandt de første 100, skal du ikke vente for længe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar