fredag den 25. februar 2005

European Reining Grand Prix flyttes til Linköping

Reining-showet i Globen, der blev strøget fra programmet i år, har fundet nyt hjemsted - Linköping Horse Show. Reiningens sponsorer følger med.


Samtidig skifter reining-delen navn og opgraderes til et NRHA-show.

Linköping Horse Show er navnet på Sveriges nye storstævne. Med hele 2,5 millioner kroner i pengepræmier og derudover en præmiebil, vil man lokke verdenseliten til Cloetta Center i Linköping.


Stævnet er et 4-stjernet, internationalt springstævne. På programmet er endda et internationalt reining-show med store pengepræmier.22.-25. september invaderes anlægget af hundredvis af heste, der kommer for at kæmpe om de i alt 2,5 millioner kroner i pengepræmier. Da er der nemlig premiere på Sveriges nye storstævne, Linköping Horse Show. Et show, der tager direkte plads blandt de største ridesportsbegivenheder i landet. Det er ikke kun springrytterne, som konkurrerer om mange penge. Det bliver også et internationalt NRHA Lawson Bronze Trophy Reining Show med de største præmiesummer nogensinde set i Norden.Stævnet indledes om torsdagen med Open NRHA-klasser samt kvalifikationsrunde i Open-klassen med finale fredag aften. Lørdagen byder på en FEI-CRI M-kvalifikation til Aachen 2006.


Bag reining-showet står Michael Karlsson, som tidligere havde ansvaret for Globen-reiningen.- Det er et stort skridt for sportens udvikling i Sverige, siger Michael. Det er en fantastisk arena, og vi kommer til at kunne vise reining frem på et højt niveau for et større publikum end nogensinde før. Reiningen bliver en integreret del af stævnet og hovedklasserne afvikles i den bedste publikum-tid. Det kan ikke blive bedre, siger en tilfreds Michael.Initiativtager til Linköping Horse Show er foretagendet Equestrian Promotion med Annika Werne og Lennart Lindelöw i spidsen.- Vi er blevet præsenteret for et reining-oplæg, som vi synes passer perfekt ind i vores show, siger stævneleder Lennart Lindelöw. Det er helt klart, at reining er en disciplin i stærk fremgang, og har et publikum, derfor er dette samarbejde interessant for os, mener hanKilde: Pressemeddelelse fra MegaphoneIngen kommentarer:

Send en kommentar