torsdag den 17. februar 2005

Mississippi Mud Pie

Man tror det næsten ikke, men det ER en kage - og den skulle endda kunne spises ...

Bund:


150 g knuste digestive-kiks


50 g usaltet, smeltet smør




Fyld:


300 g marshmallows (skumfiduser)


6 spsk. mælk


¼ tsk. kanel


350 g chokolade


4 dl piskefløde


4 spsk. rom


4 spsk. stærk kaffe



Pynt:


Kakaopulver


50 g revet chokolade



Fremgangsmåde:


Bland kiks og smeltet smør og pres det ud i et jævnt lag i bunden af en springform, 22 cm i diameter.


Kom marshmallow’erne, mælk og kanel i en lille kasserolle. Sæt kasserollen over varmen og rør, indtil marshmallow’erne er opløst eller smeltet. Tag kasserollen af varmen og afkøl.


Smelt chokoladen i vandbad, tag den væk fra varmen og afkøl. Pisk fløden stiv og tilsæt rom og kaffe.


Vend chokoladen og flødeskummet i marshmallow-blandingen. Hæld det hele i springformen, læg folie over og stil den i køleskabet.


Pynt kagen med først kakaopulver og derefter revet chokolade.



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar