tirsdag den 12. april 2005

DKQHA's Nyhedsbrev - April 2005

Så er foråret endeligt kommet.De første føl springer rundt på foldene rundt om i landet og showsæsonen er så småt begyndt.


Træningen og forberedelserne er i fuld gang.

Jeg deltog i marts, som medlem af den Internationale Committee, ved den årlige AQHA Convention i USA.


Det var spændende at deltage og der vil være et fyldestgørende referat fra Convention her på hjemmesiden, men jeg vil dog lige nævne et par ting, som jeg var med til at få gennemført.Finland blev i år godkendt som medlem af AQHA.Et forslag om at AQHA skulle bruge flere penge på at der skulle bruges flere penge på det internationale arbejde, blev fremlagt af komiteen og efterfølgende godkendt af generalforsamlingen.


Det skulle ske i form af yderligere støtte til medlemslandene og i form af øget markedsføring.Jeg vil derfor arbejde for, at vi i Danmark også for del i disse midler.Der arbejdes også for at Americas Horse Television skal kunne ses i Europa.Ved hjemrejsen var der overlæs på kufferten, dog uden at jeg skulle betale.


Årsagen til dette var de mange plaques og diplomer, som jeg skulle have med hjem til vores mange dygtige ryttere og avlere, der har gjort sig fortjent til at blive hædret.Uddelingen vil i år ske i forbindelse med showet hos JMC i maj måned.


Her på hjemmesiden kan vinderne ses.


Tillykke til Jer alle.God fornøjelse og held og lykke med sæsonen 2005.Steen Aarenstrup Nielsen
DKQHA arrangementer i år:


AQHA International Horsemanship Camp 2005. 1.- 3. juli på Odsherreds Rideklub ved Vig.


DKQHA DM i Ikast. 16. – 28. september.


DKQHA 15 års fødselsdag.www.dkqha.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar