onsdag den 25. maj 2005

Danish Cow & Quarter horse show i maj 05

Dejlige oplevelser hos JMC Quarter Horses i maj i år.

Jeg var en tur i Jylland som tilskuer d. 14 maj 05, hos Jens og Marianne.


Igen i år syntes jeg de havde lavet et fantastisk godt show. Med mange deltagere i alle aldre og på alle niveauer. Herligt at se.Jeg glemte at stille datoen på mit kamera, så se bort fra datoen på billederne!Jeg gik en lille tur og så på lokaliteterne og jeg må sige, at jeg syntes steddet er rigtigt dejligt. God plads til alle deltagerne. Og gode parkerings forhold. Et rigtigt dejligt sted.Der var en masse Youth klasser, som jeg nød at se på. Det er bare dejligt, at der er så mange unge, der har lyst til vores rideform.

Jeg syntes der var mange, klasser og jeg så selvfølgelig frem til "ko klasserne" og Reining klasserne, som de fleste tilskuere.Rikke Madsen gjorde det bare så flot på sin hingst, kaldet Buster. (Jeg kan ikke huske hans "rigtige" navn)Så var det "ko klasserne". Puh ha, de var godt nok store de køer!

Men også her blev der leveret rigtigt godt ridt og publikum nød det.

Så alt i alt, var det igen i år et rigtigt godt show. Desværre var jeg der kun om lørdagen. Men jeg nød det som tilskuer.Ingen kommentarer:

Send en kommentar