søndag den 29. maj 2005

Youth World Cup 2006 Amarillo, Texas, USA

I 2006 står der atter et Youth World Cup, på programmet og DKQHA sender igen et landshold af sted, for at deltage ved YWC. Så udtagelsen til det endelig landshold er i fuld sving.

Denne gang har man valgt at lave et større team, som skal stå bag holdet.


Teamet består af;Holdleder og manager; Trine Søeberg


Assisterende holdleder og manager; Camilla Aarestrup Nielsen


Landstræneren; James G. Hansen


Assisterende trænere; Marianne D. Christensen og Ditte PoulsenDet er dette team, som d. 1. oktober 2005, sætter det endelige landshold. Holdet skal bestå af 5 ryttere, som skal konkurrere i disciplinerne; Showmanship at halter, Western Pleasure, Western Horsemanship, Trail, Western Riding, Trail, Reining, Cutting, Hunter Under Saddle og Hunt Seat Equitation. Så det er vigtigt for trænerne at finde nogle ryttere, som er gode inden, for hver sit område – så Danmark bliver dækket så godt ind som muligt.Der er allerede nu planlagt 2 clinics, inden den endelige udtagelse af de 5 ryttere. En Clinic i Jylland, hos JMC Quarter Horses, d. 18. – 19. juli og en clinic på Sjælland, hos Tuse Creek Ranch, d. 6. – 7. august.Der er 10 dygtige ungdomsryttere i brutto truppen, og 5 af dem vil pr. d. 1. oktober være udtaget til at skulle repræsentere Danmark ved YWC næste år.


De 10 ryttere er:Sarah Bach,


Stine Rasmussen,


Susanne Derks,


Kristine Essendrop,


Sabrina Hansen,


Anders Rosenberg,


Charline Eiberg,


Isabella Capobianco,


Patrick Capobianco


Carola D. Christensen.Vi håber at stævnerne og sponsorerne, vil tage godt imod vores unge ryttere.Trine Søeberg & Camilla AarenstrupIngen kommentarer:

Send en kommentar