onsdag den 17. august 2005

Killingen Smoky

”Killingen” Smoky


D. 16. august 2005

Hestene har 3 marker, som er forbundet øverst med en anden lille mark, hvor deres drikkekar og høhæk stå. Jeg kan jo så frit vælge hvilken mark, jeg vil lukke op for.I dag, havde vi fået den gode ide, at pudse den ene af markerne af med skrålæggeren, da græsset var blevet temmelig langt. Marken skal så senere lægges om.Nu er der lige det ved det, at hestene forbinder den store traktor med nyt hø i høhækken. Søren, min mand, kom dog ind af det første led, med 5 heste lige i hælene, men det gik. Og, om ikke også han kom ind på marken med det lange græs, jo, det gik også fint. Der blev holdt skarpt øje med ham! For hvis han ikke havde hø med, så måtte det da være fordi vi skulle hegne noget lækkert græs ind, til krikkerne!!Jeg skulle være ledvogter mens græsset blev slået. På et tidspunkt dytter Søren og gør tegn til, at jeg skal komme og fjerne noget plastik, der var fløjet ind på marken og gemt sig i det høje græs. Nogen husker måske spøgelseshistorien..).


Jeg henter det og går gennem den lille mark hvor hestene går. Plastikket er ret stort, så jeg slæber det bare. Uden at tænke videre over det!


Pludselig opdager jeg at det ryger ud af hænderne på mig. Jeg vender mig om, og hvem står der, med julelys i øjne? Nå ja, det er jo Smoky, det kunne jeg jo have sagt mig selv. Han har jo den der svaghed for, at lege med plastik!”Mor gå nu! Jeg vil lege!” Ok, Smoky! Først gik jeg bare og han gik efter som en anden killing, der leger med en garnrulle. Jeg tænkte, det var da utroligt! Hvad sker der hvis jeg lunter lidt i slangegang? Jo, der sker det, at Smoky lunter bag efter men nu med et gevaldigt forsøg på at trampe på plastikken. Så skal jeg da lige love for, at Chico vågnede op!! Nu blev Smoky forfulgt, af en trompet-truttende Chico. Han havde det fint med, at gemme sig bag Smoky. Stoppede jeg, så bed Smoky i plastikken. Fortsatte jeg fulgte han efter. Til sidst var det kun Smoky og jeg som syndes at det var sjovt, de andre gik deres vej. Legen fik dog en brat ende, da Søren nu var færdig med at pudse marken af. Plastikken blev rullet sammen og Søren blev hjulpet ud.


Tja,.. nu har jeg så også en kæmpe killing!Kilde: www.123hjemmeside.dk/smoky


Ingen kommentarer:

Send en kommentar