tirsdag den 2. august 2005

www.horseshowpatterns.com

www.horseshowpatterns.com er en webside, hvor man kan finde programmer til Trail, Showmanship at Halter, Western Horsemanship, Hunt Seat Equitation og Hunter Hack.

Der kommer hele tiden nye programmer til de nuværende discipliner og nye discipliner bliver tilføjet.


Senest er der under trail tilføjet en del Yearling In-Hand Trail programmer. Snart vil der også komme programmer til reining, western riding og working hunter.Det er allerede mange forskellige programmer til de nuværende discipliner. .


Til hver disciplin er de delt op i 4 sværhedsgrader: walk/trot, level I, level II og level III. Så det er nemt at finde programmer til netop det niveau, som man ønsker.Hvis man skal bruge programmerne til et show, kan man printe dem ud med showets navn, dato og ens eget navn.En del dommere bruger allerede siden og man kan læse anbefalinger fra nogle af dem.Men som almindelig deltager kan man også have stor glæde af programmerne til daglig træning og man kan studere dem, så man har en ide om hvilke programmer man kan komme ud for til shows.For at få adgang til programmerne skal man købe et medlemskab til siden. Det koster 25 dollars for 6 mdr.Ingen kommentarer:

Send en kommentar