tirsdag den 4. oktober 2005

Eendagsclinic - Ungheste v/Finn Christensen og Trail v/Jette Nimand Christensen

Arrangementet vil være to-delt, således at Finn i den ene ende af ridehuset vil arbejde med ungheste og Jette vil arbejde med Trail i den anden.

Finn tager een hest ind ad gangen. Meningen er, at Finn arbejder med om formiddagen og rytteren arbejder selvstændigt om eftermiddagen. Der vil dog være mulighed for at arbejde med Finn om formiddagen og med Jette om eftermiddagen.Det vil IKKE være muligt at få bokse stillet til rådighed.Clinic´en afholdes på :HYLDEKÆRGÅRD


Farvergårdsvej 13, Ørby


3200 HelsingeDato & tid: D. 12. november 2005, kl. 10 - 17.Pris: Betinget af 14 deltagere (6 ved Jette og 8 ved Finn) er prisen 375,- kr. Skulle der ikke være 14 tilmeldinger, vil de tilmeldte få mulighed for at vælge mellem at betale mere eller alternativt vil clinic´en blive aflyst.Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 1. novemberTilmelding til: Kim Christensen på kimchristensen@privat.dkBETALING VED TILMELDING TIL FORENINGSKONTOEN: Reg.Nr. 1362 konto 7557777177 - med tydelig angivelse af navn og evt. medlemsnummerwww.ohwr.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar