tirsdag den 13. december 2005

Festen er forbi

Desværre må jeg meddele Jer alle sammen at det ikke kan lade sig gøre at holde "journalen" kørende længere , - og at den derfor går ind.

Til trods for en kæmpe indsats med salg af annoncer, så er det sådan i Danmark at hvis man sælger for 30.000, får man 5.000 ind.Jeg kan ikke blive ved med at bære det økonomisk, for slet ikke at tale om presset og vælger derfor at kaste håndklædet.Det forbaskede ved det er, at omsætningen har været stor nok til, at lige kunne løbe rundt, men desværre kommer pengene ikke ind, så der kan betales.Desværre fungerer det sådan i forretning at man må trække en streg også selvom jeg så sent som sidst i sidste måned forventede at stormen var redet at. Mange annoncører har så ment, at de godt kunne vente til efter jul med at betale, men snoren er ikke længere nu og vi må konstatere at western Danmark åbenbart er for fattige til at have et blad som dette.Da mit personlige tab nu forventes at ligge på ca 90.000 efter opgørelsen, må jeg sige at stregen for mit vedkommende er trukket.Da vi nåede August havde 200 af 550 tilmeldte abonnenter ikke betalt. En del er dog hentet ind, men udover de 75 der er slettet mangler der stadig indbetalinger fra ca 50.Det er ekstremt surt, men kassen er tom!Jeg skylder en tak til alle de der gennem tiderne har betalt for både annoncer og abonnementer.Men det er bare så ærgerligt!Jeg er ikke koplet på "Nettet" efter jeg er flyttet, så I skal ikke forvente svar på Jeres indlæg, med mindre jeg tilfældigt ramler ind i en PC.Så kære venner!


Tak til Jer der bakkede op!Novembernummeret havde været klar til udgivelse 3 Dec. men ligger lige straks på Western Journalens hjemmeside i PDF format til fri afbenyttelse for alle.Mange hilsnerCMN
Ingen kommentarer:

Send en kommentar