søndag den 5. februar 2006

Nye trænerprofiler og hingstelister igen...

Vi har måttet indse at de nye trænerprofiler og hingstelister er en fuser, og laver dem derfor om igen.

De gamle var lidt for tunge, og i den sidste tid har jeg ikke haft det store overskud af tid til at holde dem ved lige. Det var årsagen til at jeg ville forsøge mig med den gamle westernheste skabelon, som trænere og hingste ejere selv kunne redigere og vedligeholde deres sider.Resultatet var ikke helt hvad jeg havde forudset, jeg har fået en del henvendelser der generelt tyder på at det ikke var så nemt som jeg havde bildt mig selv ind.Så nu tager vi et halvt skridt tilbage mod det vi havde før, og går tilbage til de statiske sider, der opdateres fra centralt hold.


Tanja, vil gerne overtage nogle af de områder på westernportalen, som jeg ikke har haft tid nok til den sidste tid, herunder træner- og hingstelisterne.Deltag i debatten i denne tråd om trænerprofiler og hingstelister og kom med dine meninger, så vi kan få den bedst mulige tilbud til jer brugere!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar