onsdag den 15. februar 2006

Paint Horse doneret til familie i ”Extreme Makeover: Home Edition”

APHA har doneret den 13-årige Painthoppe “Jewel” til en familie, der medvirker i ABC’s program ”Extreme Makeover: Home Edition”.

Danna White mistede sin mand, og de fem børn deres far, da Pastor John White døde af et hjerteanfald sidste år. Familien måtte fraflytte Pastor-boligen, og har siden boet i en campingvogn, uden varme, elektricitet, bad- og køkken-faciliteter.Men familien blev udvalgt af ABC til at deltage i ”Extreme Makeover” programmet, og i løbet af fem dage var campingvognen erstattet af ”The White Family Farm” - et stort, dejligt drømmehus.
Jewel indtager byggepladsen.APHA donerede Painthoppen ”Jewel” til familien for at opfylde børnenes drøm om atter at eje en hest. Hoppen er tidligere blevet redet og showet af en 13-årig pige, og har et perfekt temperament til familiens børn i alderen 11 til 17 år.
Jewel i sin nye stald.Programafsnittet vises i USA sidst på vinteren eller til foråret - og sendes derfor sandsynligvis i Danmark på TV3 sidst på året eller i begyndelsen af næste år.Læs mere herIngen kommentarer:

Send en kommentar