onsdag den 15. marts 2006

BOJ Hestetrailer

Tænker du på at købe hestetrailer, så kig forbi BOJ.Boj leverer sikre hestetrailere til en god pris.

Jeg har en BOJ 216E. E står for 10 cm ekstra bred i hver side. Traileren er lys og venlig.Den har en god og ikke for stejl rampe og jeg har fået sat ekstra polstring i min.


Med til traileren følger døre, men også bommene, til at lukke efter hesten. Det betyder, at står du til et ét dages show og mangler en boks, tager du blot skille væggen ud og så har du en stævne boks. Praktisk. Bunden i traileren er fantastisk skridsikker. Og så er den lavet i en fast ramme så når du f.eks højtryksspoler traileren indvendigt, så kommer der ikke vand under gummimåtten. Selve bunden er lavet af aluminium. Det er sikkerhed der vil noget!


Endvidere har traileren stivere på hver side som sikrer dine heste hvis der sker en påkørsel fra siden.Du kan læse meget mere om BOJ hestetrailere på BOJ hjemmeside eller ring til Carsten Stage. (Hils fra Lilian)Jeg kan varmt anbefale en BOJ hestetrailer.BOJ Danmarks Hjemmeside.Jeg vil give min BOJ trailer 5 ud af 5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar