torsdag den 23. marts 2006

”Paratviden for Cowboys”

Håndbog for alle, der går rundt med en cowboy i maven. Her er alt om livet i det Vilde Vesten, lige fra lassokastning til brygning af ægte cowboykaffe.

”Paratviden for Cowboys” er en fakta/legebog for selvlæsende børn i alle aldre. Det er en slags grønspættebog for rigtige cowboys. Her er alt, hvad der er værd at vide, hvis man går med en lille cowboy i maven.


Bogens klare formål at få nutidens børn til atter at fatte deres sølvglinsende seksløbere og efter gennemlæsning af bogen fare ud og lege cowboys og indianere for fuld udblæsning.Der er lagt stor vægt på humoren, og bogen indeholder også masser af faktuelle oplysninger fra det "Vilde Vesten".Selvom bogen er skrevet i en ironisk tone, er den blevet til udfra ægte og dybtfølt kærlighed til genren. Forfatteren selv har tilbragt en stor del af sin barndom iført sølvstjerne og revolverbælte og er stadig den dag i dag i stand til at udføre det ene vilde revolvertrick efter det andet.

Forfatter: Rune Fleischer


Forlag: Branner og Korch


46 sider ill. i farver


ISBN: 87-411-5944-6Bogen er desværre udsolgt fra forlaget, men kan findes brugt, ligesom den kan lånes på biblioteket.Ingen kommentarer:

Send en kommentar