onsdag den 8. marts 2006

RHDK & TEXAS RANCH WESTERN FESTIVAL OG WESTERN SHOW

BEMÆRK NY DATO 7-8-9 JULI

Som længe annonceret har vi I samarbejde med Texas Ranch I Klippinge lagt et større western stævne I ovnen, og for at så mange som muligt skal få interesse i at kigge forbi har vi lavet det på den måde at hele westernbyen kommer til at være involveret.Det foregår på den måde, at der vil være 2, muligvis 3 dage med westernstævne med diverse kvæg, speed og rideklasser med et hav af flotte præmier og sideløbende med det vil der være åbent i sommerparken med masser af westernrelaterede aktiviteter.Der vil være forskellige westenrelaterede opvisninger, live westernbands, linedance, lassokast, dilligence ture, stande med western stuff mm, udstillinger og meget meget mere.


Lørdag aften er der westernbal i den kæmpe store saloon.


Der bliver lavet camping og sørget for forskellig inlogering til hestene.Der vil være meget billige klasser og også fordele for de som skal over broerne.


Ryttere tilmeldt stævnet har gratis adgang til western party om aftenen og andre får fest/mad arrangementet langt under ½ pris af normalen derude.


Priserne offentliggøres om kort tid.Der vil med garanti være noget for enhver smag.


Vi offentliggør meget mere om festivallen inden længe, men udsender dette nu med en datoændring som har været nødvendig for at få det hele til at passe sammen.

Lone Andersen. RHDK.www.sitecenter.dk/ranchhorseIngen kommentarer:

Send en kommentar