lørdag den 11. marts 2006

"Trail Ride" støtter Appaloosa-film

Appaloosaen; "Chippen Gold", der ejes af Tony Nix, fra Hugoton i Kansas, skal spille sammen med den Emmy-nominerede TV- og filmstjerne Barry Corbin i kortfilmen "Trail End". Indspilningerne starter i maj 2006.

En "Trail Ride", i det naturskønne område "Gypsum Hills" i Kansas, er planlagt i perioden 31. marts - 2. april 2006, og overskuddet går til produktion af filmen.Filmen "Trail End" instrueres af Shannan Keenan fra "Just Hanks Productions", som blev ejer af Appaloosa-vallakken; "Just Hank" i 1982. "Just Hank" opnåede bl.a. placering i Top 10 ved Appaloosa Cutting Futurity i Sweetwater Texas i 1973. Shannan blev inspireret af vallakkens ånd og beslutsomhed, så derfor navngav hun sin virksomhed til ære for "Just Hank".Shannan ville også gerne dele sin kærlighed og beundring for Appaloosaer i filmen "Trail End", og bad ApHC om at støtte filmen, og hjælpe hende med at finde den ideelle hest til Corbin, der også har haft prominente roller i film og TV shows, som "Northern Exposure", "War Games", "Lonesome Dove" og "One Tree Hill".Nony Nix blev kontaktet, da han boede i det område, filmen skulle optages i, og Shannen var enig i, at den 14-årige dun vallak, med ”blanket”, fire sokker og blis, ville være perfekt til rollen.Barry Corbin og "Chippen Gold" vil sammen portrættere historien om den døende mand "Hank Crow", der fuldfører en personlig mission om at ride i samtlige stater sammen med sin loyale partner, den aldrende Appaloosa; "Eli". Hank har gemt sin hjemegn, staten Kansas, til at være hans allersidste ridetur, og sammen drager de af sted på rejsen fra "Gypsum Hills" til "Monument Rocks". Rejsen afsluttes ved Hank’s hustru's grav i barndomsbyen; "Dighton".
Gypsum HillsFor at rejse penge til produktionen, har "The Kansas Horse Counsil" organiseret den tre dage lange "Trail Ride", med Barry Corbin i "Gypsum Hills", der går ud fra "Gant-Larson Ranch'en" i byen "Medicine Lodge".Ud over muligheden for at ride sammen med en kendt skuespiller, bliver der andre aktiviteter på turen som; cowboy poesi, og foredrag om hestefodring. TV kanalen RFD-TV vil vise rideturen i programmet "Best of America by Horseback".ApHC medlemmer er inviteret med til denne "trail ride" hvor Barry Corbin og "Chippen Gold" for første gang vil kunne ses sammen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar