søndag den 23. april 2006

Reining i Brædstrup

Brædstrup Ridecenter var rammen om det første Reining Lokalshow i Danmark. Et godt initiativ!

Showet var arrangeret for at kunne afholde et CRI show mere, for de der gerne ville kvalificere sig til World Equestrian Games i Tyskland i år.Der var meldt 10 ekvipager til i CRI`en og den skulle afholdes først, hvorefter man kunne køre træningsklasserne.En streg i regningen var at de heste der deltog i CRI klassen ikke måtte deltage i de efterfølgende klasser ?Det har vi jo da ikke set før, men åbenbart en regel som de øvrige dommere vi har haft, har set stort på.Første rytter var Sannee Klindt på Reata Doc Jac. Sannee lagde et pænt ridt, men det er ligesom om at de to har toppet. Scoren var 65½
Reata og Sannee under opvarmningNæste rytter var Jonna McCabe på Ruf LIl Nimble. De havde et rigtigt godt ridt, hvor alt var på plads, men en vanemæssig fejl fra spinnene der lå på midten til slut, gjorde at Jonna overspandt og overskred 1/4 og derfor kom off pattern. Ærgerligt for Jonna for scoren lå på 69. Ellers når spindene ligger på midten, skal det sidste spin ende med front mod dommeren idet man skal starte cirkler, men tricket var altså at slutte med front mod enden. Surt var det!
Jonna McCabe og Ruf LIl Nimble varmer opDer var spænding på, for at se Sanne Skovrider på sin nye heste Okie Little OKie. Den skuffede da heller ikke og Sanne scorede 69½

Torben Winkler var næste rytter og lagde et rigtigt godt ridt, men desværre med et spin for meget til venstre.


Ærgerligt for ham. Han har jo solgt sin hingst til Jonna McCabe og Rolf Jensen, så det var jo skæbnens ironi at Jonna fik sin kvalifikation hjem på Smooth At The Bar, med en score på 67.Sanne Skovrider kvalificerede sig også på Joses Patsy Jac, der har fået en ”makeover” skal jeg love for.


Sanne har konsulteret Volker Schmitt en del og det er synligt at hendes ridning har fået mere power.


Det var rigtigt flot. Altid godt at se når et hest pludselig ”kommer ud af skabet”.Anita Thobiasen deltog på Our Mr. San Frits og lagde et godt ridt til 68½.


Som noget nyt red hun et dejlig hest, der skulle have et Come Back nemlig Westfarm Sir Camelot.


De to skulle dog bare have lidt mere rutine sammen for scoren begrænsede sig til 63.Pernille Bendix startede på Topsail San, der dog var noget træt, falmet og ude af form, så scoren begrænsede sig til 65½.Til sidst, men ikke mindst så vi Sannee Klindt på Bueno Jac Brilliante, der brillerede med en score på 69.Så der kom altså 4 nye ekvipager i bruttotruppen. Til lykke til dem!Ellers var klasserne ikke så store, men der var et par spændende nye med, nemlig Helle Kristensen på Painthingsten MJ Golden Spring, der vandt både Novice Horse open og Open.


Han set her i et meget flot stop.

Desværre nåede Eponas Brite Dream lige at møve sig ind foran kameraet, men stoppet var flot!Her er den smukke hingst så i en anden situation og selvom Smoothi Light prøver at stjæle billedet, så......

Smoothi Light fik dog også lidt opmærksomhed, idet han og Marianne Krause Kjær fik overrakt et dækken for at være High Point Money Earner i 2005 i klassen Green as Grass.

Det var en rigtig god og hyggelig dag og en del mennesker lagde vejen forbi, for at sparke lidt i sandet.


Vi var et par stykker som stod og prøvede på at finde noget at klage over, men det eneste man kunne finde på var at der var mudret på vej over til teltstalden. Vi kunne ikke engang klage over vejret.


Cafeteriet var også rigtigt godt. Jamen så er det ikke nemt at være et brokhoved..Trine C leverer en serie billeder med showridningen, men indtil da må i ”nøjes” med mine opvarmningsbilleder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar