onsdag den 17. maj 2006

Boons Corner - nr. 6

Ihh du gode – amorinerne flyver rundt i luften for øjeblikket. Jeg befinder mig midt i en kærlighedsroman af den mere lyserøde slags.

Jackie og Goldy havde ellers gjort Boons opmærksom på, at de var to agtværdige damer, der under ingen omstændigheder fandt sig i frækheder fra hans side. Jo, altså lige bortset fra, at han bare havde at være der, når middagen blev serveret. Rigtige damer spiser ikke alene, når de spiser ude!Jackie var den første til at ændre sin mening. Hun begyndte at kigge drømmende på ham og tillod lidt mulekontakt over hegnet. Efter et par dage glemte hun sin tidligere knibskhed og blev temmelig indladende. Jeg kender Jackie og ved, at hun skal være godt og grundigt i brunst, før hun skal bedækkes, så jeg ville lige havde dem ind, for at prøve hende af, inden jeg forsøgte at bedække hende.Ihhh du gode en ballade, der startede. Jackie gik helt i spåner, da jeg trak Boons ind. Hun fræsede fra den ene ende af folden til den anden, i et tempo, som kun en quarter kan præstere. Samtidig hylede og skreg hun, så jeg var helt nervøs for om naboerne ville komme styrtende for at se, hvilken hest jeg var ved at tage livet af. Hun var helt desperat og jeg var bange for, om hun ville gå igennem hegnet. Heldigvis mistede hun da pusten og så kunne jeg få grimen på hende og trække hende ind til Boons.Uha, hun blev glad. Så glad, at jeg nær aldrig havde fået hende væk fra ham igen. Vi skulle jo lige klare det der mad halebandagen, så jeg fik gennet hende ind i en boks lidt væk fra Boons. Det var ikke noget, der passede damen, men vi fik da ordnet det vi skulle. Og så kunne hun endelig blive bedækket.Så kom de på græs igen og så begyndte alle Jackies kvaler.


Boons var da interesseret og pustede sig lidt op ind i mellem og puffede lidt til hende, men var egentlig forbløffende afslappet overfor alle Jackies anstrengelser for at lokke med ham.


Stakkels Jackie var ved at gå til af bare kærlighed til Boons. Hun hang ved hegnet, hylede som en besat, når Boons gik op i den anden ende af folden og skrabede i jorden af frustration, når han bare lagde sig til at sove og totalt ignorerede hende. Det var slet ikke spor nemt at være Jackie.En dag hørte jeg et gevaldigt hyleri fra Jackie og da jeg ikke kunne se hende oppe i Boons ende, blev jeg noget bekymret over, hvad der mon var sket og skyndte mig ud og småløb over forbi vognporten.


Der stod Jackie!


Lige ved leddet, som hun kun havde været inde og ude af kun to gange. Hun blev vældig begejstret, da hun fik øje på mig. Hun hoppede rundt, rystede på hovedet og vrinskede, mens hun kiggede opfordrende på mig. Hun havde tilsyneladende regnet ud, at hvis der skulle ske noget spændende mellem hende og Boons, så skulle jeg være mellemmand – eller kvinde er det jo. Jeg rystede lidt på hovedet af hende og af mine tanker om, at heste kan tænke sådan, vendte mig for at gå og så brød helvede løs. Jackie hvinede og bukkede rundt, så støvet fløj om ørerne på os. Da jeg vendte mig mod hende igen, stod hun bomstille og nærmest dirrede af spænding.Jo. Jo. Den var god nok. Hun har pæren i orden hende Jackie. Hun havde regnet det ud. Jeg efterlod hende arrig, frustreret og ulykkelig. Det var temmelig synd for hende, for det var slet ikke rart, at have det som hende.Goldy var temmelig ligeglad med Jackies kvaler. Hun ville bare have noget at spise og så ellers passe sig selv. Efter et par dag begyndte hun nu også at kigge lidt over på Boons. Noget mere diskret end Jackie godt nok, men meget intenst og hun stillede sig på den der karakteristiske måde hopper gør, når de begynder at gå i brunst.Jeg tog Boons ind – det startede selvfølgelig Jackies hylen og styrten rundt – for at prøve Goldy af.


Goldy er en dame med stil, så hun bevarede fatningen, selvom hun nu da lige skulle overveje, om der var noget at bekymre sig om, når man sådan blev præsenteret for en helt ny og ukendt stald, var alene uden Jackie og hvor der stod en temmelig begejstret ungersvend og proklamerede sin kærlighed temmelig højlydt.Goldy lod sig ikke slå ud af folderne og jeg må beundre hendes stil, da hun snusede til Boons. Hun så nu egentlig ikke særlig interesseret ud, men jeg mente nu, at hun bare skulle have lidt mere tid. Boons fortalte hende en hel masse og var meget, meget sød ved hende. Goldy var helt stille og overvejede tilsyneladende, hvad hun skulle mene om ham, larmehovedet, på den anden side af boksdøren. Jo, jo, hun kunne godt lide ham og var klar til at lave en baby.Goldy blev parkeret ved bommen iført nydelig halebandage og jeg gik ind for at hente Boons.


Han hapsede biddet, inden jeg overhovedet var klar til at lægge hovedtøjet på ham. Jeg bruger et almindeligt snaffelbid og en rebgrime, når jeg bedækker med Boons. Han er en flink fyr og behøver ikke andet.Så gik der faktisk lidt rod i det, for Boons er åbenbart temmelig vild med Goldy og han blev alt for ophidset, så han ikke kunne komme ind. Han måtte ned igen og så gik vi et par runder i gården, så han lige kunne køle lidt ned.


Så snusede og nussede han hende lidt igen og da gik det allerede galt for ham en gang til, så vi lige måtte en tur rundt igen. Hun er åbenbart temmelig dejlig, hende Goldy.


Goldy var heldigvis meget sød og fandt sig i al hans bøvlen uden sure miner.. Hun så nærmest ud som om, hun morede sig.


Vi gik lidt rundt igen og så holdt jeg godt øje med, hvornår han var klar - og ikke for klar. Så gennede jeg ham over til hende og så lykkedes det.Goldy drejede hovedet og nussede Boons på mulen og så var han færdig som gårdsanger. Han kan bare slet ikke klare, når hopperne gør det. Han bliver nærmest bevidstløs.Da han endelig kom ned igen, ville han ikke væk fra Goldy, så han fik lov til at stå og nusse lidt sammen med hende. Jeg havde helt ondt af ham, for vi kunne jo ikke stå der hele aftenen, så til sidst gennede jeg ham ind i stalden, så Goldy kunne komme ud på folden til Jackie igen..Egentlig kunne de sagtens gå sammen, for jeg tror ikke at Goldy ville skade Boons og de er meget glade for hinanden, men der skal jo være børnefrø til Jackie også, så de må finde sig i at blive skilt ad.


Da Boons blev lukket ud, gik han lige hen til hegnet for at få kontakt med Goldy og stakkels Jackie var ved at gå helt ud af hendes gode skind over det.


Heldigvis for Jackie, vil Boons godt hænge ud med hende over hegnet igen, så hun overlever det nok.


Inden Boons får set sig om, så forvandler begge hopper sig til knibske madammer igen, så jeg kan godt forstå, at han udnytter begejstringen lige nu.www.lkhorses.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar