mandag den 29. maj 2006

Danske reining ryttere ved Bökeberg Challenge, Sverige

Præmiesummer på ¼ mill. svenske kroner


Flere af de danske reining ryttere deltog i et af Skandinaviens største westernstævner og tog flere placeringer med hjem

Bökeberg Challenge havde i år en total præmiesum på en kvart million svenske kroner og en helt ny Cadillac bil til fri afbenyttelse i 1 år. I disciplinen reining var der udover 50% af alle startpengene også tillagt 12.000 $ i præmiesum samt ikke mindre end 2 Lawson Bronze Trophy til henholdsvis Open og Non-pro klassen.Danskerne var repræsenteret i alle discipliner – og selvom der her ellers kun nævnes resultaterne for reining rytterne, vil jeg da lige ønske tillykke til Louise Nilsson og ”Can Dee N Lace” som vandt The Cadillac Trophy og dermed retten til at køre i den flotte luksusbil i et år. MEGET flot Louise – overbevisende.I de glidende konkurrencer blev resultaterne som følgende:


Ditte Poulsen dannede ekvipage med ”Mega Pine” i Cadillac Cup’en og fik en flot 2. plads. Desuden en 5. plads i AQHA Senior reining. Med den unge hoppe ”Isabella Rosterini” blev det til en 7. plads i NRHA Limited Open. Den er uden tvivl godt på vej.


Dittes score lå konsekvent på 68,5.


”Bueno Jac Brillante” og Sannee Klindt viste flaget i flere klasser og i AQHA Senior Reining blev det til en placering som nr. 5 med score 69,5, hvorimod det blev en 2. plads i Jackpot reiningen fredag morgen med en score på 66,5.


Klaus Ceglarek viste gode takter på ”King og Hungary” og fik da også en flot 4. plads i NRHA Limited Non-pro med score 67.


Charlotte Dyrmose og ”Mr. Poco Scoot” brillerede i AQHA Amateur og NRHA Limited Non-pro som blev afviklet Class in Class, hvor de tog 1. pladsen med en score på 70,5. I NRHA Non-pro Lawson Bronze Trophy klassen blev det til en 4. plads med score 68,5 – og i NRHA Limited Open delte de 3. pladsen med Sanne Skovrider på ”Okie Little Okie”, hvor begge ekvipager havde en score på 69,5. Sanne Skovrider og ”Okie Litte Okie” løb desuden med en 3. plads i Lawson Bronze Trophy klassen med 69,5 samt en 4. plads i NRHA Non-Pro Intermediate med score 69.


”Joses Patsy Jac” blev også vist af Sanne Skovrider og den snuppede 2. pladsen i NRHA Limited Non Pro med 68 point, samt en 5. plads i NRHA Intermediate Non-pro med samme score.


Hingsten ”Smooth N Royal” showet af Pernille Bendix. Desværre var det ikke deres ”show” og resultaterne udeblev da også.


Torben Winkler og ”Miss Something Peppy” deltog i de samme klasser som Sanne Skovrider og scorede flot med omkring de 68 point.


Jonna McCabe viste ”Ruf Lil Nimble” bedre end nogensinde og tog da også 1. pladsen på score 69,5 i All Breed Open og 2. pladsen i AQHA Senior Reining med den showets højeste danske score – nemlig 71,5.Næste større show er i Danmark – nærmere på Tuse Creek Ranch i Butterup på Sjælland – den 16.-18. juni.


To uger senere udvælges de 4 ekvipager der skal sendes af sted til WEG 2006 i Aachen. Så vi venter spændt alle sammen.Yderligere information om de danske westerndiscipliner findes på www.westernportalen.dk eller www.nrha.dk (hvor en ny og meget spændende hjemmeside er lige på trapperne). Se eventuelt også www.dkqha.dk som er den danske hjemmeside for Amerikanske Quarter Horse entusiaster.Ingen kommentarer:

Send en kommentar