mandag den 1. maj 2006

En meget lærerig dag.

En rigtig god og lærerig dag er ovre og jeg sidder og tænker på de mange mange ting jeg lærte idag.

DWF, ved Conny Nielsen, holdt gratis (for medlemmer) foredrag i denne weekend.Lørdag var om muskelopbygning og søndag om bedømmelse af trail.Desværre kunne jeg ikke deltage lørdag da jeg var til stævne. Men søndag.... og det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde.Vi var ikke så mange, men det forhindrede ikke Conny i, at fortælle og vise en masse gode ting.Vi gik gennem reglerne i regelbogen om trail og fik i detaljer afvide, hvordan og hvad dommeren ser på og bedømmer udfra.Se det er jo meget nyttigt at vide. Det forklarer pludselig en masse spørgsmål, man kan sidde tilbage med efter et show. "Hvorfor fik jeg dårligere score end en anden, når min hest joggede pænere mellem forhindringerne". Jeg er ihvertfald blevet utroligt meget klogere.Vi var 2 der havde hest med, så vi fik afprøvet både det, at klare en forhindring (med mange gode tips fra Conny) samtidigt med, at de andre vurderede den der red. Jeg tror det lidt kom bag på os alle hvor svært det er, at nå at se hvad rytter og hest gør af rigtige og forkerte ting undervejs. Lige nu er jeg ihvertfald glad for jeg ikke er dommer. Det kræver virkelig sin mand/kvinde, at have det overblik. Men vi fik en rigtig god indsigt i det. Det gør os jo på ingen måde til dommer, men det giver en større forståelse for hvis dommeren evt. ikke når at se et eller andet.Jeg sluger alt hvad jeg kan omkring trail og jeg er meget glad for, at jeg deltog idag. Fordi vi ikke var så mange med hest, var der god tid til, at Conny kunne gøre som hun gjorde. Blandende vurdering og teknik, så det nærmest blev til en clinic med vurdering.Jeg takker for en hyggelig og meget lærerig dag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar