torsdag den 4. maj 2006

Nyt initiativ for de DANSKE NRHA-medlemmer

Den nye bestyrelse er allerede godt i gang med arbejdet omkring synliggørelse af foreningen og tilrettelæggelse af mange flere arrangementer for NRHA.dk medlemmerne.

Som én af de første ting, er man blevet færdig med udarbejdelse af et sæt regler for afholdelse og deltagelse i NRHA.dk show.


Med gode input fra medlemmerne er resultatet blevet et retfærdigt pointsystem, som udløser en pengepræmie til de ryttere med højest pointscore, ved den årlige generalforsamling.Pengene kommer fra en slags ”gebyr” som showarrangøren indbetaler til foreningen afhængig af, hvor mange deltager der har været ved det respektive show.


Alle de indbetalte penge går ubeskåret tilbage til rytterne.Desuden har man i år vedtaget af der også skal afholdes Non-pro klasser i NRHA.dk regi – så man nu kan tilbyde ryttere på alle niveauer, at ride NRHA.dk klasser.


Regelsættet kan ses på hjemmesiden, eller rekvireres af medlemmer via mail hos formanden Sanne Skovrider, sms@skovrider.com.Første gang der afholdes en stribe NRHA.dk klasser er ved Danish Slide den 20.-21. maj, på Vilhelmsborg ved Århus.


Men gennem hele året er der DK-klasser både i Jylland og på Sjælland.Følg med i kalenderen, der er allerede nu 8 forskellige show´s at vælge imellem.Regelsæt for deltagelse og afholdelse af NRHA.DK shows


Udarbejdet 2006Hvis du er medlem af NRHA.dk, har et rytterlicens gennem foreningen og din hest har en hesteregistrering – også gennem NRHA.dk, så er du startberettiget i én eller flere af de klasser som afholdes i NRHA.dk regi. Et medlemskab af NRHA USA suppleret med dansk medlemskab og Competitions Licens til din hest, giver også startberettigelse.Følgende klasser kan afvikles:Greener Than Grass


Kan startes af ryttere med Non Pro eller Youth status, og som sammenlagt ikke har tjent mere end DKK 500,- i DRHA, NRHA.DK, SRHA og NRHA USA regi.Green As Grass


Kan startes af ryttere med Non Pro eller Youth status, og som sammenlagt ikke har tjent mere end DKK 2500,- i DRHA, NRHA.DK, SRHA og NRHA USA regi.Green As Grass Horse


Kan startes af alle ryttere på en hest, som sammenlagt ikke har tjent mere end DKK 2500,- i DRHA, NRHA.DK, SRHA og NRHA USA regi.Youth Klasser


Kan startes af ryttere med Youth status.Non-pro Klasser


Kan startes af ryttere med Non-pro status.Open Klasser


Kan startes af alle ryttere uanset status.
At afholde NRHA.dk klasser


Showarrangør forpligter sig til, at indberette resultater til NRHA.dk senest 15 dage efter showafholdelse. Dommeren underskriver scorecards/resultatlister, før disse indsendes til NRHA.dk.


Personer med dommerkursus kan dømme NRHA.dk klasser. Desuden kan øvrige, der vurderer sig selv som kvalificeret, ansøge NRHA.dk om et dommerkort som gælder én sæson. Prisen for et dommerkort er kr. 100,-.


Showarrangør indbetaler kr. 25,- i NRHA-gebyr pr. start til foreningen.


Ved årets generalforsamling udbetales pengene til rytterne igen, efter et simpelt pointsystem.


Showarrangør fastsætter selv startgebyr og eventuel øvrig betaling for deltagelse.


Administrationsgebyr, boks, strøm, depositum for numre osv.Point system


De deltagende ryttere optjener point i løbet af året, i forhold til antal startende og deres egen placering.


Hvis der eksempelvis er 10 startende i én klasse (uafhængig af, hvor mange der gennemfører), vil vinderen få 10 point. Nr. 2 får 9 point osv.


Den der bliver nr. 10 får ét point. Hvis man score 0 får man ingen point.


Hvis foreningen eksempelvis i løbet af hele året har fået 2000,- ind i ”NRHA-gebyr” og der i løbet af året er uddelt i alt 200 point, vil rytterne får 2000/200 – nemlig 10,- kr. pr. point de har optjent. Så hvis én rytter har optjent eksempelvis 18 point, vil denne rytter få 180,- kr. udbetalt til generalforsamlingen.


Point følger rytteren, som derfor kan starte på lige som mange heste som han/hun ønsker.NRHA.dk sørger for opdaterede ”standings”


På NRHA.dk’s nye hjemmeside vil man hele tiden kunne følge med i, hvem der ligger med den højeste point-score. Ligeledes vil det være muligt, at følge med i hvor og hvornår der næste gang afholdes NRHA.dk klasser.Ingen kommentarer:

Send en kommentar