onsdag den 10. maj 2006

Ponyer kan da ikke bare forsvinde

Der må være personer, som ligger inde med viden om de 2 ponyer, Fimpe og Juggi, som i sidste uge blev stjålet fra en fritidsklub på Fyn.

Derfor har Dyrenes Beskyttelse udlovet en dusør på 5000 kroner for oplysninger, som kan føre til opklaringen af sagenMandag den 1. maj forsvandt 4 ponyer fra en stald på Gårdens Fritidsklub i Odense. 2 af ponyerne blev indfanget i området senere på aftenen, men Fimpe og Juggi var væk.


Fimpe er en sort Vallak, en krydsning, og Juggi er en nordbagger. Også sadler og seletøj er forsvundet. Juggi er brændemærket på venstre baglår med nummeret 001.Børnene fra fritidsklubben er dybt ulykkelige, og har siden ponyerne er forsvundet cyklet rundt i området, for at finde dem. Men ponyerne er som sunket i jorden.I Dyrenes Beskyttelse kan man ikke forstå, at 2 ponyer bare kan forsvinde uden, at nogen har set eller hørt noget. I foreningen er man bekymrede for, hvad der er sket med de 2 ponyer og håber ved at udlove en dusør, at nogen stikker næsen frem med nyttig viden.Ligger man inde med information om de 2 ponyer, kan Mette H. Hansen, som er hesteansvarlig på Gården kontaktes på 3029 5847.(Kilde: Dyrenes Beskyttelse)Ingen kommentarer:

Send en kommentar