torsdag den 11. maj 2006

Skal du være dommer i NRHA.dk klasser?

Små, mindre og mellemstore stævner, som afholdes rundt om i landet er herlige initiativer, hvor vi opfordre til at der også afholdes NRHA.dk klasser. Men hvad med dommerkapaciteten…?

Hvem har ret til at dømme en NRHA.dk klasse?


Alle der har en egentlig dommer ”uddannelse” har naturligvis ret.


Derudover er det besluttet, at alle kan ansøge den danske NRHA forening om et dommerkort, som giver ret til, at dømme NRHA.dk klasser.


Hvis du præcis er i en situation, hvor du skal dømme til et mindre stævne, hvor der også afholdes en enkelt NRHA.dk klasse – men du faktisk ikke har en dommeruddannelse, så indsend en ansøgning til bestyrelsen – via sms@skovrider.com


Din ansøgning vil blive behandlet i løbet af 1-2 dage. Hvis du får din godkendelse, beder vi dig indbetale kr. 100,- på foreningens kontonummer (oplyses). Herefter modtager du så et printet certifikat som giver dig ret til at dømme NRHA.dk klasser ET ÅR FREM fra udstedelsesdatoen.Alle ansøgere bliver vurderet ud fra disse kriterier:


Kendskab til sporten


Erfaring på stævnepladserne


Samt kendskabet til reglementetFlere små stævner kan afholde NRHA.dk klasser


Når der åbnes for, at ”ikke-dommer-uddannede” personer kan dømme til NRHA.dk klasser, er det naturligvis for, at flere små stævner får muligheden for at udbyde disser klasser – uden at en eventuel dommerudgift trækker hele budgettet til jorden.


Nu kan den allerede hyrede dommer, uanset dommer-uddannelse, få tilladelse til at dømme disse klasser.(Kilde: NRHA.dk's nyhedsbrev - maj 2006)Ingen kommentarer:

Send en kommentar