fredag den 23. juni 2006

Årets horseman

Titlen som årets horseman gik i år til en kvinde, og ovenikøbet en youthrytter.

Christina Rasmussen blev ved stævnet på Tuse Creek udnævnt som årets horseman på grundlag af forskellige vurderinger som ridningen både på opvarmningsbanen og i showarenaen. Ser hesten glad ud? Er den lydig og velopdragen? Får den ros, når den gør noget rigtigt. Varmes hesten korrekt op? Er hesten velplejet? Har den rent vand og en ren boks? Har rytteren en god omgangstone med andre.

Men vi ved jo osse at Christina´s flotte resultater ikke kommer uden diverse anstrengelser og en mor som har lige så fine horseman-evner som sin datter.


”Bag enhver datter står en mor med stort smil”Og som Lilian udtaler efter overrækkeslen ” Det underlige for os er jo, at vi ikke har opført os anderledes end vi altid gør og vi har ikke gjort noget anderledes. Så jeg føler i høj grad at vores måde at gøre tingene på er ok.”
Christina i Youth pleasureVi har jo alle hørt om det forfærdelige uheld de var udsat for på vej hjem fra DM sidste år, da deres hestetrailer blev påkørt af en personbil, hvor meget de begge sidenhen har gjort for deres heste, hvordan de altid sørger for 100 % optimale forhold for deres heste.Titlen kunne næppe have været overrakt til en mere passende rytter end Christina, måske lige hendes mor, som iøvrigt osse var med i opløbet.Endnu engang, tillykke med titlen og jeg håber at vi i mange år kommer til at nye jeres heste og ridning ved diverse stævner.Billederne er venligst udlånt af Trine Christensen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar