søndag den 11. juni 2006

NRHA.dk Nyheds-mail - Juni 2006

Næste Træningsdag RING & GLID – GRATIS FOR ALLE MEDLEMMER


Test dig selv og din hest i præcis det pattern I mangler træning i.

Det er simpelt at tilmelde sig, det er GRATIS og det bliver lærerigt for os alle.Hvor & hvornår


Følgende dage er foreløbig valgt til RING OG GLID træningsdage:


24. juni: Hos Pernille Bendix, Little Creek Ranch, Frisenvoldvej 20, 8900 Randers.


Juli & august: Vi leder stadig efter et egnet sted


9. september: Hos Jette & Klaus Ceglarek, Tuse Creek Ranch, Hesselvad 15, Butterup, 4420 Regstrup


29. oktober: Hos Pernille Bendix, Little Creek Ranch, Frisenvoldvej 20, 8900 RandersFørste rytter rider kl. 9.00 og vi fortsætter til hen på eftermiddagen alt efter, hvor mange ryttere der tilmelder sig.


Det bliver udenfor, hvis vejret tillader det.


Tilmelding: Hvis du ønsker at deltage, ringer du til Sanne Skovrider på tlf. 51 52 34 01 eller sender en simpel mail til sms@skovrider.com med de oplysninger der er nødvendige, senest tirsdagen før.


Du tilmelder dig i det pattern du ønsker og i den kategori du tilhører. (Se Kategorier). Når det bliver fredag, modtager du en mail med en ret præcis tid for, hvornår du skal ride. På den måde kan man planlægge at ankomme, så der tid til at varme op og så ride lige bagefter.


Der er altså ikke brug for en boks.NRHA’s under Dansk Rideforbund… eller?


Bestyrelsen er i fuld gang med forberedelserne før alle NRHA’s medlemmer kan få fuld indsigt i, hvad et eventuelt medlemskab af Dansk Rideforbund fra år 2007 indebære.Informationsmøder


Vi vil sikre os, at alle medlemmer har haft mulighed for, at sætte sig ordentlig ind i materialet før den endelige afstemning, som finder sted på generalforsamlingen i 2007.


Derfor planlægges der mindst 2 informationsmøder i efteråret 2006, med deltagelse fra rideforbundet også.


Et møde i Jylland og et på Sjælland, så er du fri for at køre over broen. Du behøver altså ikke deltage i begge møder, men er naturligvis velkommen, hvis du ønsker.


Desuden vil alle medlemmer løbende kunne følge med i udviklingen via nyhedsmailen og på vores nye hjemmeside


Det første møde finder sted den 5. oktober kl. 19.00, Brædstrup Rideskole – hos Jonna McCabe.


Det andet møde den 12. oktober kl.19.00, Tuse Creek Ranch – hos Jette og Claus Ceglarek.For at bestyrelsen kan forberede sig er tilmelding nødvendigt – lige som omfattende spørgsmål ønskes stillet senest 10 dage før mødedatoerne. Spørgsmål og tilmelding kan stiles til foreningens formand: sms@skovrider.comDanmarksmesterskaberne 2006


I år udnævnes igen en Danmarks Mester i NRHA og DRF regi – i både Youth, Non-pro og Open klassen.Nordic Super Slide


Danmarksmestertitlerne kan vindes ved konkurrence til Nordic Super Slide, som afholdes i november 2006. (Se stævnekalenderen).


Der kræves dansk statsborgerskab eller påbegyndt ansøgning om samme, for at deltage i konkurrencen.


Desuden er de almindelig NRHA regler gældende. Se også proportionerne for stævnet, når de udskrives.Danmarks Mesterskaberne år 2007 – BEMÆRK – det er næste år vi her taler om!!!


Bestyrelsen arbejder på, at ændre lidt på reglerne for Danmarks Mesterskaberne i år 2007.


Vi ønsker, at man igennem året skal kvalificere sig til, at måtte deltage i konkurrence om Danmarks Mestertitlerne.


Der vil blive udvalgt min. 4 forskellige stævner, hvor man har mulighed for at kvalificere sig. Præcis location vil blive oplyst inden årets udgang.


Der arbejdes på en løsning, som skal sørge for, at der virkelig er noget at ride om til Danmarks Mesterskaberne – foruden titlen, naturligvis.NRHA.dk klasser til DKQHA og BHWR stævner


Den danske Quarter Horse forening; DKQHA er blevet opfordret til at afholde NRHA og NRHA.dk klasser.Reining for alle


En henvendelse fra vores kollega-forening: DKQHA om, hvilke NRHA.dk klasser de med fordel kunne afholde, resulterer sandsynligvis i, at hele spektret bliver udbudt: Greener than Grass * Green as Grass * Green as Grass Horse * Youth * Non-Pro * Open.


Så har du ikke dit NRHA.dk medlemskab i orden endnu – så er det med at komme i gang.


Det store stævne afholdes den 14.-17. september 2006.Også BHWR på Sjælland tilbyder alle klasserne til deres stævne den 7.-8. september, så der er nok af muligheder.


Så støt op om tiltaget – der går 25,- pr. start direkte til foreningen.Clinic med Nico Hörmann til 10 af foreningens medlemmer


Den tyske landsholdsrytter Nico Hörmann kommer til landetDer er plads til 10 deltagere


Er du medlem af NRHA.dk kan du efter ”først til mølle princippet”, tilmelde dig denne clinic som afholdes et sted i Jylland den 23. og 24. september 2006. Vi har endnu ikke fundet et passende sted – så det vender vi naturligvis tilbage med.


Har du brug for konstruktiv undervisning af en dygtig og meget sympatisk rytter, så er deltagelse på denne clinic et godt valg.


Tilmelding foregå ved at sende en mail til foreningens næstformand Klaus Johansen på slide@reininghorses.dk


Prisen for deltagelse er kun 1500,- (excl. opstaldning).Præsentation af reining disciplinen


Den etablerede ridesport kender dårligt til vores fantastiske disciplin, men deltagelse ved WEG åbner vores muligheder for at synliggøre sportenEn hvervekampagne får et ”skub” med på vejen


NRHA.dk kunne nemt blive en meget større forening. Det kræver sådan set bare, at de ryttere der rundt om i Danmark, rider i en western sadel uden egentlig at vide, hvad de kunne bruge deres heste til, bliver informeret og inspireret til at ride reining.


Derfor påbegyndes arbejdet med at fremstille en præsentations video om sporten og foreningen, som i løbet af efteråret gerne skulle være klar til udsendelse til landets rideskoler/klubber.


Vi håber, at rigtig mange bliver fascineret af den specielle ridestil og dermed får lyst til at blive medlem og få endnu flere oplysninger!


Har du gode ideer til, hvad sådan en video eventuelt skal indeholde, vil vi meget gerne høre din mening.


Skriv til os på mail: sms@skovrider.com, hurtigst muligt, og få indflydelse på, hvordan sporten og foreningen skal præsenteres for andre hesteinteresserede i landet.


Det, at reining er på WEG 2006 giver vores hvervekampagne et ”skub” med på vejen.


Det er nu vi med ekstra interesse fra publikum kan hverve nye medlemmer. Derfor undersøger vi i øjeblikket muligheden for, at fremvise reiningpatterns til diverse større stævner i landet. Eksempelvis , Landsfinalerne, Danish Derby, World Cup, DV eliteskue samt andre steder. Vi ønsker at vise, hvor seriøs denne sport i virkeligheden er – så de der tror, at vi alle går til line-danse (ikke et ondt ord om det, men), og råber IIIhaaa, bliver overbeviste om noget andet.


Desværre har det tidligere været sådan, at det ofte er folk der rider working cowhorse eller lignende der får tilbud om at give opvisning, men det vil vi prøve at få lavet om på.


Reiningen er kommet for at blive – og vi vil gerne kendes for det vi kan – og accepteres for det!Rider du reining til en pæn score, og har du lyst til UDEN VEDERLAG at give en enkelt opvisning i ”din” del af landet, så høre vi meget gerne fra dig. Så kan du bidrage til vores hvervekampagne!Den nye hjemmeside: www.NRHA.dk


Den nye hjemmeside er stort set færdig og forventes uploaded i løbet af 8-10 dage!Der vil løbende komme nye og flere ting på


Jeg er, som foreningens formand, stolt af at kunne præsenterer foreningens nye hjemmeside, på adressen: www.nrha.dk. (Er klar om 8-10 dage). FLOT arbejde af Jette Ceglarek og Susan Hack. Tak for det.


Den er fyldt med flotte billeder og oplysninger. Annoncerne kommer hen ad vejen, ligesom nyheder jo naturligvis lægges ind løbende.


Er du træner, avler, har du en butik eller ønsker du af en anden årsag at indrykke en banner-annonce eller profil annonce på sitet, så skriv til os, og vi vil give oplysninger på prisen, placeringer osv.Send gerne jeres kommentarer til Jette Ceglarek som ligeledes har lovet at vedligeholde siden. Hendes kontakt adresse kommer på siden, så snart den er åbnet.Næste bestyrelsesmøde


Datoen for næste bestyrelsesmøde er fastsat til den 15. augustDin mulighed for indflydelse


Send spørgsmål, ris/ros, kommentarer, input til én af medlemmerne senest dagen før på mail:


Sanne Skovrider: sms@skovrider.com


Klaus Johansen: slide@reininghorses.dk


Anita Thobiasen: anita.thobiasen@webnetmail.dk


Anne Wonge: wonge@ofir.dk


Sannee Klindt: sannee@sannee.dk
Indtil næste gang: Glid bare der ud af…Vi sesSanne Skovrider


Formand, NRHA.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar