tirsdag den 13. juni 2006

Tahitian Noni Equine Essentials

Kære Westernryttere


Vi har den glæde at kunne byde velkommen til Akupunktør Staffan Svensson fra Stockholm og Dyrlæge John Byrd fra USA, som begge længe har arbejdet med Noni Juice og Equine Essential.

Med sig har de Juha Parhiala der er indehaver af Smedegårdens Arabstutteri, og som gennem det sidste år med stor succes har brugt Equine Essential til sine heste.

Eftersom vi forventer at der er en stor interesse for at møde disse kapaciteter, er det tidligere annoncerede møde tirsdag d. 20/6 kl. 17.30, nu flyttet fra Rosen 5 til Holbæk Vandrehjem Ahlgade 1B, festlokalet i kælderen.Aftenens program:17.30 Præsenterer Staffan Svensson Tahitian Noni Juice og TNICa. 18.30 Fortæller Dyrlæge John Byrd (på engelsk) med hovedvægt på Equine Essential og sine erfaringer fra sit arbejde med dyr.

- Dr. John R. Byrd har 36 års erfaring med fodertilskud til sportsheste.


- Stor erfaring med Tahitian Noni Equine Essentials.


- To gange valgt som Præsident for New Mexico Heste avlerforeningen og bestyrelsesmedlem gennem de sidste 13 år.


- Uddannet på Colorado State University School of Veterinary Medicine.


- Medejer af Littleton Large Animal Clinic, Littleton, Colorado sammen med Dr. Beeman og Dr. Vail.Ca. 19.30 Pause med sandwich og kaffe/kage


Ca. 20.00 Juha Parhiala fortæller om sine erfaringer med heste og TNI, samt giver gode råd til dem der vil igang med forretningsmuligheden nu..


Ca. 20.45 Gennemgår Staffan Svensson hvad Fase 2 i TNI´s markedsføringsplan indebærer for kunder og produktrådgivere.Tilmelding inden fredag 16/6 til


Vagn Malmskov


vagn@nlteam.dkBegrænset plads så det er først til mølle,Pris 50 kr. pr. deltager


Kaffe/kage 40 kr.


Clubsandwich kylling eller laks 50 kr.Skal bestilles ved tilmelding.


Der bliver ikke mulighed for at købe på mødet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar