fredag den 21. juli 2006

Clinic 5-6/8 med Gino Santoni fra Italien

I weekenden d. 5-6 august 2006 kommer Gino og holder clinic på Horsholm i Vordingborg.

Sidste år i samme måned holdt Gino også clinic hos os for en begejstret deltager-gruppe.


Gino har egen trænings- og avlsstald i Italien nær Firenze, hvor han avler og træner quarterhorses samt underviser i reining. Udover at have sin egen årelange erfaring med hestene, træner Gino jævnligt sammen med to af Italiens store professionelle trænere: Nicola Cordioli og Marco Manzi.


Hos Gino kan du få en god indsigt i hvordan der trænes i Italien, som er Europa's mest vindende land i westernridning, og dermed god hjælp til at komme videre med din egen hest.


Desuden laver vi god italiensk mad til frokost, og hygger os med hele gruppen på i alt 5 italienere fra Gino's klub.Alle kan være med, både nybegyndere og øvede, blot skal du selv have hest med.


Undervisningen foregår på italiensk med dansk oversættelse.En time koster dkr 300,00 og du kan selv sammensætte dit "program", dvs vælge antal timer og tidspunkter som det passer dig bedst. Vi anbefaler dog at man tager mindst 2 lektioner for at få mest muligt ud af undervisningen.


Frokost koster dkr 30,00. Der er mulighed for opstaldning.Vi har i tidens løb købt en del gode reiningheste i Italien gennem Gino (bl.a palominohoppen Crown Royal Cocktail, der vandt to reining-klasser med Rick Lemay på Vilhemsborg sidste år samt 2. plads i det svenske Mesterskab), og der vil være mulighed for at se og eventuelt prøve et par af hestene.


Tilmelding senest d. 31.07.2006 til Lone.Med venlig hilsen


Lone Christensen mob 40535008 mail: lch@nordana.dk


og Sigrid BjørgIngen kommentarer:

Send en kommentar