mandag den 17. juli 2006

Danish Open 2006

Så er Danish Open 2006 overstået for denne gang.


Og det var en dejlig oplevelse.

Danish Open blev i år afviklet på Helsinge Ridecenter. Og igen i år var det Mette Vinholdt der stod for arrangementet.Et dejligt show med rigtig mange deltagere.Showet var præget af en hyggelig og rar stemning og rytterne virkede meget glade og opstemte.Der deltog virkelig mange svenske ryttere og det giver jo os danskere lidt kamp til stregen. Herlig at se og deltage i.For mig er det vigtigt at pointere, at lige så skidt jeg syntes stedet der sidste år blev brugt til Danish Open var (Digelsgård i Fredensborg) lige så godt syntes jeg stedet i år var. Dejlige forhold og selve showet kørte bare uden kiks og slinger i valsen.Mette har i mine øjne genoptaget vores alle sammens Danish Open med succes. Og det takker jeg for og glæder mig allerede til næste år.Klasserne blev afviklet med største iver fra alle deltagere. Der var en rigtig god og hyggelig tone blandt alle og ingen brok i krogene.I Halter klasserne så vi nogle rigtig flotte heste og det var herligt at se på.Der var pænt mange i Hunterklasserne som jeg jo desværre syntes ofte er lidt overset. Så det var for min datter og jeg, en fornøjelse.Pleasure klasserne bød på flot ridning og er i mine øjne altid en fornøjelse at se på.Desværre så jeg ikke så meget Reining, så der kan jeg desværre ikke kommentere noget.Trail klasserne var rigtig gode. Og mange deltagere. Banerne var ikke så svære, så det var flot ridning at se på.Jeg håber ikke jeg har overset noget, så generelt kan jeg kun sige at det var et rigtigt godt show.Tak til alle fra mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar