onsdag den 16. august 2006

Clinic med Gino Santoni fra Italien

Fra 3. til 5. august blev der igen afholdt en vellykket clinic med Gino på Horsholm i Vordingborg. Om søndagen den 6. august var Gino hos Pernille Bendixen i Jylland.

Gino underviser på italiensk, men det var ikke noget problem for os danskere, da Lone oversatte og med Ginos kropssprog fattede deltagerne hurtigt hvad han mente.

Gino underviser på en dejlig nem og ukompliceret måde, som faldt i alle deltagernes smag. Det var utroligt så stor forskel der var på alle hestene fra den første dag til ridningen på den sidste dag. Alle forbedrede deres ridning og fik en masse gode råd med hjem, som de kan bruge i fremtiden.


På et af billederne ses youth rytteren Line Bach på Seco Please, som faktisk er kommet fra Gino.

Sidste år i samme måned holdt Gino også clinic i Vordingborg for en begejstret deltagergruppe.


Gino har egen trænings- og avlsstald i Italien nær Firenze, hvor han avler og træner quarterhorses samt underviser i reining. Udover at have sin egen årelange erfaring med hestene, træner Gino jævnligt sammen med to af Italiens store professionelle trænere: Nicola Cordioli og Marco Manzi.


Hos Gino får man en god indsigt i hvordan der trænes i Italien, som er Europas mest vindende land i westernridning, og dermed god hjælp til at komme videre med sin egen hest.


Noget andet dejligt med clinics i Vordingborg er den gode italienske mad, der bliver serveret til frokost samt den hygge, der er hele tiden med hele gruppen på i alt 5 italienere fra Gino's klub.Hermed en tak til Lone og Sigrid for deres gode initiativer for at fremme reiningen i DanmarkIngen kommentarer:

Send en kommentar