fredag den 11. august 2006

Ny westernklub - Ringsted Western Riders

Ringsted Western Riders er en helt ny klub under opbygning. Initiativet kommer fra lokale westernryttere, der ved tilblivelsen af Ringsted Western Ridecenter så muligheden i at opbygge en lokal klub, med tilholdssted der.

Vi mangler interesserede der kunne tænke sig at være med til at danne den nye bestyrelse.


Det kræver ikke den store erfaring i foreningsarbejde, blot lysten og interessen. Vi skal have lavet nogle vedtægter og fastslå hvad hensigten med klubben er. Der er lagt op til at det skal være en sportsrideklub med socialt samvær.Fra Ringsted Western Ridecenters side vil vi meget gerne hjælpe klubben i gang, men mener ikke at det er formålstjenligt at vi sidder i bestyrelsen.


Vi vil på længere sigt hellere bistå ved arrangementer ved at sørge for at faciliteterne er i orden, og så vidt muligt imødekomme klubbens ønsker.Der ud over glæder vi os alle 4 til at blive aktive medlemmer.Vi tilbyder en ugentlig klubaften på stedet onsdag fra 18.00 til 22.00 hvor der vil være mulighed for samridning, tema- aftner og hygge.


Alle medlemmer er velkomne, og det koster kun ridehuskort hvis man har hest med.


Køkkenet vil være åbent for dem der ikke kan nå at spise hjemme.Jette Skovgaard har meldt sig, og er villig til at gøre et stort stykke arbejde for at få en aktiv børneafdeling på benene. Hun er folkeskolelærer, og har selv en ”ridepige”. Vi er sikkert rigtig mange forældre der hilser dette tiltag meget velkomment, da det ville vær det løft vi mangler socialt omkring vores børns westernridning.


Samtidig vil det betyde at alle vil kunne være med prismæssigtPlanen er at der skal afholdes ca. 10 årlige mini clinics, der fagligt kan spænde fra de forskellige western discipliner til grooming af hesten, showregler og horsemanship.


Tanken om en årlig sommerridelejr har også været oppe og vende.Målet er nogle dygtige og bevidste ryttere, der samtidig har et socialt netværk der gør det rart at komme til stævner.


-og som kan dele deres glæde for westernridning og hesten med ligesindede.Vi vil desuden prøve at skaffe sponsorer til at støtte projektet.Vi skal desuden have lavet en hjemmeside for klubben, hvor medlemmer og andre kan gå ind og se kommende aktiviteter og arrangementer, opnå erfaringsudveksling og hvor der kan oprettes beskeder og køb/salg fra medlem til medlem.Onsdag d. 30. august 2006, kl. 19.00 afholdes introduktionsmøde i Ringsted Western Ridecenters rytterstue. Alle er velkomne.Kontaktpersoner:


Lotte Merrild 27 21 28 40, eller


Jette Skovgaard 60 70 11 67Ringsted Western Riders - klubben for hele familien!Ingen kommentarer:

Send en kommentar