onsdag den 2. august 2006

Så er det slut

Western Saddles Denmark har nu eksisteret i over 6 år, og det sidste års tid har jeg også haft butikken på Søborg Hovedgade. Nu er det slut, da jeg har besluttet at stoppe grundet manglende tid. Jeg lukker både butikken og web shoppen.

Men først skal vi have et ordentligt ophørsudsalg!Fra 1 august er der derfor 30% på alle sadler og 50% på alt andet. Både ved køb i webshop og i butikken!Bemærk, at jeg fra nu af ikke tager flere varer hjem, og du kan derfor kun få en given vare, så længe lager haves. Jeg vil forsøge at få tid til at opdatere varelisterne på hjemmesiden, så de afspejler det faktiske varelager mht. størrelser og farver. Men jeg kan ikke love, at en vare der ser ud til at være på lager på web shoppen, faktisk også er det. Du får selvfølgelig besked, såfremt den ønskede vare er udsolgt.Det kan i øvrigt godt svare sig at komme ind i butikken, da det fulde varelager ikke kan ses på web shoppen.Udsalget varer i hvert fald august ud. Hvor længe butikken er åben afhænger af varemængden. Jeg gider ikke stå i en halvtom butik. Når der ikke længere er så meget tilbage, fortsætter jeg på web shoppen til alt er væk.....
Med venlig hilsen


Jesper Grønlund Dinesen


Western Saddles Denmark


Tlf.: 39663763


Mobil: 22126108


www.westernsaddles.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar