torsdag den 28. september 2006

dba.dk - nu Nordens største hestesite

dba.dk tilbyder nu adgang til svenske annoncer. Dermed bliver hest.dba.dk Nordens største hestemarked

dba.dk satser nu stærkt på at vippe alle konkurrenter af sadlen. Det skal ske gennem en ny aftale, der med et slag gør dba.dk til nordens største handelsplads for heste, ponyer og rideudstyr.



"Gennem vores svenske selskab får dba.dk-brugere adgang til det svenske marked, der er et af de største for heste i Europa", siger Peter Vogt, projektleder i Den Blå Avis A/S.



"Vores erfaring viser, at hestehandlen i dag går mere og mere på tværs af landegrænser. Det er et naturligt skridt, at vi med hest.dba.dk giver vores brugere direkte adgang til det svenske marked," siger Peter Vogt.



Dermed får hesteinteresserede som noget nyt vist annoncer fra både Danmark og Sverige på hest.dba.dk. På den måde vil op mod 7.000 ponyer og heste løbende være til salg på hest.dba.dk.



Også på markedet for rideudstyr og andet til hestefolket vil dba.dk være et hestehoved foran. Således er der nu knap 7.000 annoncer med sadler, beklædning, pensioner og græsning.



dba.dk tilbyder et bredt udvalg af heste i alle prisklasser. Den billigste koster på nettet lige nu koster 700 DKK - den dyreste lige nu går for 640.000 DKK.





www.dba.dk er den mest besøgte og succesfulde handelsportal i Danmark for både privat- og erhvervsmarkedet.



Vi har ugentligt 440.000 unikke besøgende og mere end 18. mio. sidevisninger.



På en måned kommer 1,2 mio. unikke besøgende forbi, og de klikker sig til 77. mio. sidevisninger.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar