torsdag den 21. september 2006

DKQHA Futurity 2006 - Samlet præmiesum på DKK 51.200,-

Af Jette Ceglarek

Årets Futurity blev afholdt ved Danmarksmesteskabet for Quarter heste den 15. – 17. september. I år havde arrangørerne besluttet at holdet showet på Vilhelmsborg, hvilket absolut ikke gjorde showet dårligere, tværtimod synes de fleste westernryttere, at det er virkelig godt at showe på Vilhelmsborg. Igen var det et velorganiseret show, hvor der blev vist ridning på højt niveau samtidig med, at der også var plads til lidt westernhygge. Lørdag aften var der bl.a. arrangeret Galla-middag, hvilket var en rigtig god ide. Showet blev bedømt af de 2 dommere Wilma Holcomb og Jennifer Thompson begge fra USA.



I år var den samlede præmiesum på DKK 51.200,- i Futurityet (test-klasser er ikke medregnet) og der blev udbetalt meget store summer i de forskellige klasser. Hingsten Smooth N Royal havde igen i år flest afkom med i Futurityet, idet 8 af de deltagende heste var efter denne Little Creek hingst, og det blev til en samlet præmiesum på DKK 14.796,-. Bl.a. var den vindende hest i Futurity trailen efter Smooth N Royal. Dog blev det også i år afkom efter hingsten Mega Pine fra Tuse Creek Ranch, der blev de mest vindende med en samlet præmiesum på 17.895,- fordelt på 4 afkom. Det var bl.a. afkom efter Mega Pine, der vandt Futurity Pleasure, Hunter under Saddle samt Reining. Den største Halter klasse var Yearling Mares med 7 deltagere og en samlet præmiesum på knap 9.000,- DKK, her gik sejren til et afkom efter Peyote Vision, ejet af Highland Quarter Horses. Se også alle resultaterne.



Mest vindende afkom ved DKQHA Futurity 2006 HER (PDF-format)



Resultatliste DKQHA Futurity 2006 HER (PDF-format)



Yderligere information om DKQHA Futurity og Stallion Service Program fås hos Futurity Manager Jette Ceglarek, tlf. 59472016 eller e-mail: jette.ceglarek@pc.dk



Ingen kommentarer:

Send en kommentar