mandag den 4. december 2006

Nyt tiltag for Youth rytterne i 2007

PHCDKs youth udvalg arrangerer en Youth Cup for alle Paint (Regular og Solid Paint Bred), Quarter og Appaloosa youth ryttere i pinsen 2007.

Cuppen vil blive afholdt sideløbende med klubbens to dommers APHA show.Følgende klasser bliver udbudt og afvikles ved minimum 5 tilmeldte:· Showmanship at Halter


· Western Horsemanship


· Western Pleasure


· Trail


· ReiningAlle klasserne afvikles i 2 goes, og der kåres en samlet vinder i hver klasse.Startgebyret bliver 300,- kr. pr. klasse. Heraf går de 200,- kr. til præmier. Derudover vil vi arbejde på at finde så mange sponsorer som muligt, så der virkelig bliver noget at ride om!!For Paint youth rytterne vil vi gerne understrege, at Cuppen ikke skal ses som en erstatning for APHA youth klasserne, men som et ekstra tilbud til dem, der har lyst at prøve kræfter med Quarter og Appaloosa youth rytterne.Vores ide med denne Youth Cup er at give Paint, Quarter og Appaloosa youth ryttere, her fra Danmark og vores nabolande, en mulighed for at dyste mod hinanden.Til evt. sponsorer vil vi nævne at der er mulighed for at købe navnet på Cuppen…. Det vil sige at man kan byde ind på navnet med penge. Den højeste bydende vil kunne bestemme inden for rimelighedernes grænse, hvad Cuppen skal hedde!!!!Pengene går selvfølelig til arrangementer for vores youth rytter. Budet starter på 1000dkr så vil du i være med til at hæve det beløb så kom med et bud.

Med Venlig hilsen Laura og Tina, PHCDK youth udvalg.Se mere på vores hjemmeside www.phcdk.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar