onsdag den 16. maj 2007

FEQHA inviterer Europas bedste ryttere til Danmark

Den anden ”FEQHA European Youth Cup” er fastsat til afvikling fra d. 20. til 22. juli 2007 på Vilhelmsborg Nationale Ridesportscenter i Maarslet.

Denne holdkonkurrence, der har til formål at finde de bedste youth-ryttere i Europa, er organiseret af ”the federation of European Quarter Horse Associations” (FEQHA) i samarbejde med ”the Danish Quarter Horse Association”. Showmanager er også denne gang Marcel Vangenechten fra Belgien.Showet er åbent for alle europæiske Quarter Horse foreninger, der hører under AQHA og er FEQHA medlemmer, plus Israel. Hvert land sender et hold, der består af mindst tre og højst fem deltagere. Antallet af heste modsvarer antallet af deltagerere plus én reserve-hest. Hvert land kan endvidere sende yderligere to individuelle ryttere, men deres resultater tæller alene i et individuelt klassement.Holdene skal konkurrere i otte discipliner: Trail, Reining, Western Pleasure, Western Riding, Horsemanship, Hunt Seat Equitation, Hunter under Saddle og Showmanship. Tre ryttere fra hvert hold skal konkurrere i hver disciplin (undtagen i Western Riding og Reining, hvor der kun er to ryttere pr. team).


Lande, der er ude af stand til at samle et hold, må sende individuelle ryttere af sted, men resultaterne tæller så alene i det individuelle klassement.


Youth Cup Champion bliver det hold, der samlet har vundet flest point i alle disciplinerne.Den første European Youth cup var en stor succes


FEQHA organiserede deres første European Youth cup i 2005, i Mooslargue (Frankrig). Otte lande sendte dengang hold af sted, og vinderen blev Schweiz, mens Tyskland tog sølvet kun fem point efter Schweiz. Belgien løb med bronzemedaljen.


Showet er sammensat så rytternes alsidighed og hold-ånd testes. Det var virkelig imponerende at se hvordan disse individualister smeltede sammen til rigtige hold, der hjalp hinanden og støttede hinanden, når de kunne. Ligeledes var det fantastisk at opleve de gode forhold landene imellem.


Showet fokuserer ikke kun på sporten, men også på at bringe en masse unge mennesker sammen, der har én fælles passion: den fantastiske Quarter Horse.Tilmeldingsblanket m.v. kan hentes på www.feqha.eu


Sidste frist for tilmelding er d. 25. juni 2007.(Kilde: Quarter Horse Today)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar