torsdag den 7. juni 2007

Kongelig Ridekunst

- hesten i krig & kærlighed

FORUM 22. - 25. maj 2008



Familien Poppel, skuespiller Henrik Koefoed, koreograf Bill Holmberg, balletpiger, garderhusarer og mange, mange flere!



Idémagerne og rytterne Lars og Lisbeth Poppel, har sammen med deres nære veninde og rytter igennem 12 år, Anette Krarup, igangsat et længe planlagt projekt:



DET STØRSTE DANSKE HESTESHOW NOGENSINDE!



Publikum bydes velkommen til en forunderlig rejse gennem hestens og menneskets univers; fra middelalderens drabelige ridderturneringer til 1700-tallets karruselryttere og hesteballetter med damer i damesadel.



Klædt i historiske dragter vil Lars og Lisbeth Poppel, med deres to børn, skønne spanske heste samt den sorte og røde ridder fra Tøjhusmuseet udgøre kernen af showet.



Skuespiller og rytter Henrik Koefoed vil som konferencier tage publikum i hånden og sammen med 14-årige Philip Poppel fortælle og vise de forunderlige karaktertræk fra de forskellige tidsperioder på en sjov og underholdende måde.



Et dansk hesteshow for alle aldre


Alle aldersgrupper inviteres ind for at opleve et fantastisk hesteshow, som er både lærerigt og underholdende - uden at slække på hverken den klassiske ridnings høje niveau eller krigskunstens finesser. Fra krigshest til kunsthest med bl.a. fægtning til hest, skolen over jorden, gardehusarernes kavaleritræning, som tyrefægter hest og nyde 4-spandet foran de prægtige kongelige kareter.



Yndefulde tåspidspiger fra ballettens verden, et sus af sydens passion fra flamencodansernes trin, møde mytologiens fabeldyr, spektakulære akrobater højt til vejrs - alt sammen er sirligt koreograferet af den populære danser og koreograf Bill Holmberg.



Billetsalget er startet på BILLETnet.dk 70 15 65 65



Læs mere på www.Ridekunst.com



Pressemøde i Christiansborg Ridehus, Ridebanen 8


Torsdag 14. juni kl 13



Ingen kommentarer:

Send en kommentar