tirsdag den 31. juli 2007

Nyhedsbrev nr. 20 fra DWF - August 2007

Kære medlemsklubber og ryttere!

Tiden går – og det er nu et stykke tid siden i sidst er blevet opdateret fra DWF. Det var meget begrænset af henvendelser vi har fået angående tilskud til afholdelse af clinic’s i DWF regi, faktisk


har kun 2 klubber søgt om tilskud (OHWR og HWR Vivild). OHWR afholder clinic både får unge og voksne og HWR Vivild afholder clinic for kvægryttere. Begge klubber vil få tilskud.



DM i team- & cattlepenning blev afholdt i starten af juli 2007 i forbindelse med Landsskuet i Herning – selvom vejret til tider drillede blev en succes for såvel ryttere som for tilskuere – til lykke til alle vindere!



Den 8. og 9. september 2007 afholder OHWR danskemesterskaber inden for all-breed på Sjælland – nærmere bestemt i Skævinge (lige uden for Hillerød). Vi håber, at alle westernryttere vil bakke op om arrangementet ! (Næste år afholdes DM i DWF regi i Jylland). OHWR har lavet et stort forarbejde. På samme måde håber vi, at rigtig mange bakker op omkring de mange lokale stævner, som klubberne p.t. arrangerer.



Vi arbejder fortsat med redigering af Regelbogen (på dansk) – men da der ikke har været de store ændringer i forhold til 2006, har vi valgt at vente med en ny version til starten af 2008 - det betyder at vi i år følger seneste udgave af Regelbogen fra 2006 (se versionen på vor hjemmeside www.dwf.dk



Vi arbejder fortsat med at få de sidste detaljer på plads angående en hovedsponsor for Dansk Western Forening – desværre tager ting tid - men der arbejdes fortsat på en aftale, som formentlig kan være på plads senere på året. Det betyder, at vi formentlig først kan have glæde af en sådan aftale i 2008.



Bestyrelsen forsøger ligeledes at arbejde med nye ideer og tanker for at øge kvaliteten af westernridningen; sikkerheden for dyrene samt hvordan vi alle kan få ”markedsført” os bedre blandt potentielle westernryttere etc. – så DWF’s bestyrelse er altid åben over for nye ideer og initiativer selvfølgelig også fra jer og jeres ryttere!



Et sidste lille ”pip” – sørg lige for at i (klubberne) får opdateret jeres kontakt informationer mv. på DWF’s hjemmeside!



På gensyn til DWF DM i Skævinge – bak op om OHWR’s initiativ!





Med venlig hilsen



Poul Wienecke


Formand, DWF



Ingen kommentarer:

Send en kommentar