fredag den 6. juli 2007

VI SØGER

Vi søger fuldtids staldmedarbejder.

Du er en glad og positiv m/k som ikke er bange for at tage fat. Du er vant til at håndtere ungheste og hingste.Du er god til at samarbejde og ønsker at være en del af vores allerede dynamiske team. Du er en ærlig og loyal person. Kørekort og kendskab til western er en fordel men ikke en forudsætning.



Vi tilbyder løn, en stor dejlig lejlighed som du deler med vores anden staldpige, gratis opstaldning af en hest og undervisning. Der er gode arbejdsforhold med en positiv stemning og samarbejde med et godt team.



Arbejdet består af pasning af ca 50 heste. Fodring, ud/indlukning ,opsadling af trænings heste,hjælpe med tilridning, sorinering af heste ect. Fri hveranden weekend.



Vi er en almindelig rideklub som ligger i Brædstrup lidt uden for Horsens. Klubben består af ca halv westernridning og halv dressurridning. Vi har 2 ridehuse, udendørs dressurbane og stor udendørs springbane. Vi har en almindelig elevskole og vi er to undervisere. Christina Facius dressur og Jonna McCabe western. Vi har et flot og velholdt sted.Til efterår åbner vi stor rideudstyrsbutik.Vi har et dejligt miljø både for heste og ryttere.



Har dette din interesse så ring eller skriv venligst til Jonna McCabe 20610078 eller www.mccabe.dk



Ingen kommentarer:

Send en kommentar