fredag den 17. august 2007

Nyhedsbrev nr. 21 fra DWF - August 2007

Kære medlemsklubber og ryttere!

DWF’s bestyrelse har netop afholdt bestyrelsesmøde – vi har langt om længe fået gjort diplomer klar – så de kan udsendes i næste uge. Det er for dårligt, at der skal gå så lang tid, men mange af pointindberetninger har været mangelfulde – så det har været et puslespil at nå frem til resultaterne.


Det vil vi ikke mere! Så DWF’s bestyrelse har besluttet, at fra 2008 vil det for det første blive muligt, at hente indberetningsskemaerne direkte på vor hjemmeside og ligeledes direkte at indtaste resultaterne via DWF’s hjemmeside!Hertil kommer at DWF har købt rettighederne til et stævneprogrammel, som omkring 1. marts 2008 udleveres til samtlige medlemsklubber i Danmark - GRATIS! (forudsætning: at man har betalt medlemskontingent i DWF for 2008). Der udleveres et styk kopi til hver klub (efterfølgende bestillinger koster kr. 500,00 – så pas på kopien!).Det betyder, at I alle vil få det lettere ved afholdelse af stævner/shows etc. og at DWF’s bestyrelse vil få hurtigere og ensartede informationer omkring shows/stævner/point – og slutresultatet vil være – at point vil være opdateret næsten inden det næste stævne/show begynder!Stævneprogrammellet vil I også kunne anvende til mindre træningsstævner og lignende – selvom de ikke skulle være pointgivende!Vi forventer ligeledes at have Regelbogen færdig i starten af 2008 – vi er i fuld gang med at omskrive teksten – så inden 1. februar 2008 skulle Regelbogen være klar til brug!I år afholder DWF selv et DM (dvs. OHWR afholder stævnet). Vi har forsøgt at holde omkostningerne i et niveau – hvor alle kan være med! Det er første gang at DWF DM afholdes uden et af avlsforbundene – SÅ BAK OP OM DET – og få tilmeldt jer!


(Allerede nu ved vi at næste års DM i DWF regi bliver afholdt i Jylland – nærmere bestemt på Vilhelmsborg ved Århus!)Vi har fordelt midlerne der blev afsat til hjælp til clinics – vi har ydet et tilskud på kr.2.000,00 til en kvægclinic; kr. 2.000,00 til en ungdomsclinic og kr. 1.000,00 til en voksenclinic. Desværre var der ikke mange klubber, der havde søgt om tilskud – men måske vi kan få flere på banen til næste år?Vi håber at se rigtig mange til DWF DM den 8. og 9. september 2007 på Brandtofte i Skævinge (husk tilmelding – se www.ohwr.dk)
Med venlig hilsenPoul Wienecke


Formand, DWFIngen kommentarer:

Send en kommentar