tirsdag den 18. december 2007

myhorse.tv - nyhedsbrev nr. 7

Western ridning - Trail

Det har været en stor succes med vores western sektion. Mange ikke-Western ryttere har set indslagene, som er en god introduktion til Western ridning. For et par dage siden kom indslagene om Western Reining, hvor blandt andet den spektakulære 'slide' er en del af. I ugen der kommer vil der komme indslag om en anden disciplin Trail. Denne øvelse bliver demonstreret med en 'almindelig' hest - Sunshine - der er halvt fjordhest og halvt fuldblod.



Du kan komme direkte til de nye indslag HER



Træning ved Fredrik Rydström


Forleden dag startede vi en ny træningsserie, hvor de første afsnit er med Fredrik Rydström. Træningsserien vil tage udgangspunkt i den islandske hest og de træningsmetoder, som anvendes med den islandske hest - primært for at vedligeholde og forbedre alle 4 eller 5 gangarter.



Fredrik Rydström vil i 6 afsnit vise træning af heste fra den 'rå' til basis gangartstræning. Senere på vinteren/foråret følges op med flere træningsvideoer med fokus på den fortsatte træning samt forberedelser til kåring m.m.



Du kan komme til træningsvideoer HER



Tilridning af heste


Tilridning af heste - horsemanship - har lige fra starten været et stort ønske fra vores medlemmer og fra begyndelsen har vi haft indslag med Shane Mosele.



Nu supplerer vi disse indslag med videoer, der viser hvorledes Fredrik Rydström søger samme resultat, men med lidt andre virkemidler og fremgangsmåde.



I løbet af denne uge kommer der så en tredie version, da James Hansen og Ditte Poulsen demonstrerer, hvorledes de håndterer den unge hest.



Du kan komme til alle indslagene med tilridning HER



Glædelig jul og godt nytår


Til slut vil vi blot ønske dig en glædelig jul og godt nytår.



2008 vil bringe endnu flere indslag fra mange forskellige dele af hestesporten.




Med venlig hilsen



Vibeke & Michael


myhorse.tv



Ingen kommentarer:

Send en kommentar