torsdag den 24. januar 2008

DKQHA Landshold

Så begynder showsæsonen for 2008 snart.


DKQHA skal i år have to landshold i aktion.

I maj måned skal et hold voksne rytter til European Amateur Cup i Tjekkiet.


På holdet er følgende ryttere udtaget:


Maria Gandløse, Pernille Hejner, Helle Skafte og Camilla Aarenstrup Nielsen.


Der skal her rides på egne heste.


Der er mulighed for at endnu en rytter samt to individuelle ryttere kan komme med.


Der skal forventes en del egenbetaling.I juli måned skal vores ungdomsryttere så til AQHA Youth World Cup, der afholdes i London, Ontario, Canada. Her rides der som sædvanlig på lånte heste, så vi håber på en god lodtrækning.


Holdet består af følgende ryttere:


Patrick Capobianco, Charline Eiberg, Carola Dal Christensen, Sibel Savas, Isabella Capobianco, Mieke Derks og Stine Rasmussen.Anna Löef og Christina Johansen, der sammen med Heidi Magnusson, der stod bag det flotte resultat i sommer på Vilhelmsborg, hvor ungdomslandsholdet blev nr. 3 ved European Youth Cup, har alle valgt at stoppe.Anja Eriksen er blevet bedt om at være træner for de to hold, hvilket hun har sagt ja til.


Jeg tilbød min assistance som manager for Amatørholdet, idet jeg alligevel havde tænkt mig at tage til Tjekkiet og se på showet. Jeg blev derefter af bestyrelsen spurgt om jeg også ville være manager for Youth holdet, hvilket jeg sagde ja til.Anja og jeg ser derfor frem til nogle spændende og travle clinics i løbet af foråret og håber at vi sammen med rytterne kan komme med nogle gode resultater.
Steen Aarenstrup Nielsen


DKQHA Manager.dkqhamanager@live.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar