onsdag den 2. januar 2008

Få ledige pladser på CLINIC

Desværre sker der skade på heste af og til.

Vores ellers helt bookede Clinic med den kendte western trainer Ralf Hesselschwert og FEI-dommer hos DLWR den 12. og 13. januar 2008 er blevet ramt af 2 afbud.Derfor har vi nu 1,5 plads ledig. Det betyder at man kan deltage enten på en halv Clinic altså een enkelt dag eller i hele weekenden. Vi har 1 hel og 1 halv plads ledig alternativt 3 halve ledige pladser, og naturligvis halve pladser til halv pris. Dagsboks kr. 100.-I sommer besøgte Ralf DLWR for at afholde clinic på alle niveauer.


Det blev en KÆMPE succes, og vi har derfor arrangeret en opfølgningsclinic. Der er plads til både rutinerede Reinere og Greenhorns, og der kan også undervises i Western grundridning.Morgenmad, lun middagsret og hjemmebagt kage er med i prisen på de 1600 kr. for ikke medlemmer og 1300 kr. for ægte Dreamlændere.Boks koster kr. 400 for begge dage inkl. overnatning, eller kr. 100 pr. dag uden overnatning.Det hele sker på Brown Hill Quarter Horses i Veksø tæt på København og det øvrige Vest- og Nordsjælland.Kunne du tænke dig at deltage på en lærerig clinic for dig og din hest, med en underviser der kan træne på alle niveauer og samtidig ha' det hyggeligt med os Dreamlændere, så meld dig til hos nina@ousager-andersen.dkDu kan også ringe eller sms-e på 30 13 03 10.
Der er nu 6,5 ekvipager (max. 8) Så skynd dig at maile. Beløb kan indbetales på DLWRS konto nr. 3434 3434348889. Vi ses i VeksøIngen kommentarer:

Send en kommentar