tirsdag den 8. januar 2008

Kvægclinic

Han var dommer til DM i Herning og han var super, så super at vi var en lille flok der bare måtte ha ham over til en clinic og det var bare endnu mere super, så super at vi har booket ham igen til påske.. D. 21-22-23 Marts.

Så er du hooked på en super kvæg clinic, så er der p.t. to pladser tilbage..Ankomst: gerne torsdag.Start. Fredag KL. når jeg har hentet ham ved flyet. Fredag er alm. rideundervisning med henblik på kvægridning.Lørdag og søndag trænes der på levende kvæg og det hvad enten du er nybegynder, vil ride Cutting, working cowhorse, team og catle penning, eller bare lære noget om ridning på kvæg.Prisen er 2500,- pr. ekvipageDet er incl: box, ridekort, cattlecharge, køjeplads, mad 3 x dagligt, kaffe, the mm... minus drikkevareDu må gerne dele undervisningen mellem 2 heste, men skal så betale for en ekstra box. Pris 200,-Hø kan købes i sække.. pris 20-25 kr. pr sæk.


Rigeligt til en hel dag.Du må også ha en makker med på en kikker, men skal da betale for en køje med mad. Pris 400,-Tilskuer er velkomne. Pris 50,- pr dagØnskes mad, skal dette bestilles.. senest fredag d.14 Marts 2008... frokost 50,- aftensmad 75,- Morgen komplet 50,-Sidste tilmelding til clinic’en..D 14 marts 2008.Tilmeld til Mulle på 20 76 90 46. SMS eller E-Mail: la.mulle@mail.tele.dkTilmelding er bindende, betaling ved ankomst.Sted: CowHouse Gødsbølskovvej 2, Uhe 7323 Give (Billund)Hvis du evt. senere kunne tænke dig at være med, hvis der ikke var plads denne gang, så meld ud, jeg booker ham gerne en gang til hvis vi på forhånd er næsten nok..www.123hjemmeside.dk/cowhouse
¤¤¤ HerligHesteHilsen Mulle.¤¤¤
N.B. Pr. 10/01-2008 - Alle pladser er optaget, men hvis nogen skulle have lyst kan vi skrive Jer op i tilfælde af frafald pga af sygdom el skadet hest.Ingen kommentarer:

Send en kommentar