mandag den 31. marts 2008

Forårets første reiningshow i professionelle rammer

Topshinede heste, sadler med horn og reining på alle niveauer er det du kan forvente at se, når du sætter dig i de blå sæder den 19.-20. april 2008 på Vilhelmsborg Ridecenter.

For første gang nogen sinde, byder JUST SLIDE velkommen til en weekend med fantastisk reining på alle niveauer.



Nu, efter 10-15 år med western ridning i Danmark, mener initiativtageren Sanne Skovrider, at de danske westernentusiaster er klar til, at udfordre den mere etablerede ridesport, når det gælder tiltrækning af publikum og interessante sponsorer til de større og mere seriøse shows.


Derfor har hun kastet sig ud i tilrettelæggelsen af en række reiningshows, hvor af det første er JUST SLIDE no. 1.



Hvor afholdes showet


”At staldforholdene, ride-arealerne og omgivelserne er 100 % i orden, er grundlæggende det vigtig-ste, hvis vi skal kunne tiltrække både gode ryttere, publikum og sponsorer. Derfor er det blevet Vil-helmsborg Ridecenter der danner rammen om denne begivenhed” udtaler Sanne Skovrider.



Hvad er reining


Western sporten har flere discipliner at tilbyde, men det er udelukkende reining som vises denne weekend.


De meget imponerende slidingstops, spins og de tempofyldte cirkler, giver publikum lyst til, at deltage aktivt. Der bliver hujet og skreget, piftet og hvinet, alt i mens musikken spiller forholdsvis højt og ekvipagerne gør deres bedste for, at vise præcision og lydighed.



Der rides om penge


NRHA, står for National Reining Horse Association. Det er en sammenslutning som har medlemmer fra næsten hele verden.


I mange lande, også Dan-mark, har man så en underafdeling. Til NRHA shows rides der blandet andet om penge samt bronze trofæer.



Til Just Slide udskrives der både klasser med Morrison og Pewter trofæer og præmiesummer på over 25.000.


”Vi håber på, at vi til Just Slide no. 2, kan finde en sponsor så vi også kan udskrive et Lawson trofæ.


Det tiltrækker de top-professionelle ryttere fra hele Europa. Hvis tingene her første gang går som de skal, så anser jeg det heller ikke som en uoverkommelig opgave, at finde en sådan sponsor”, siger Sanne Skovrider.



Publikum


Lørdag og søndag starter ridningen kl. 9.00 – og fortsætter hele dagen. Entré er pr. dag kun kr. 50,- eller man kan betale for hele weekenden kr. 80,-.



Info: www.justslide.dk



Ingen kommentarer:

Send en kommentar