mandag den 10. marts 2008

Nyhedsbrev nr. 1 fra Best in Western

Vi har nu haft vor webshop i gang siden midten af december 2007 – og vi er overvældet over antal besøgene.

Vi vil gerne forsøge, at gøre vor webshop endnu bedre så har du ideer – hører vi gerne fra dig (send os en mail til: pw@bestinwestern.dk)Hest&Rytter 2008 i Herning


Igen i år deltager Best in Western med en stand på Hest&Rytter i Herning som begynder på torsdag. (Udstillingen varer fra torsdag d. 13. marts – søndag d. 16. marts 2008)


Vi står i Hal E (lige over for hovedindgangen) stand nr. E4112.Nyt fra USA


Vi er netop hjemvendt fra USA – hvor vi køber alle vore varer direkte fra producenterne/leverandørerne – derved opnår vi en væsentlig bedre kundeservice og et kendskab til markedet som er unikt på grund af alle vore samarbejdspartnere. Igen i år har vi fået flere nye leverandører bl.a. ImpactGel, som producere det ultimative underlag med eller uden tæppe – men med GEL indbygget i underlaget. Det yder en fantastisk beskyttelse på hesten – og er et væsentlig valg af underlag i USA lige nu!


ImpactGel producerer også såler til støvler og såler til hesten (til montering under skoen –specielt velegnet i snevejr) – begge produkter med GEL indbygget.Showsæson 2008


Best in Western har i år besluttet kun at deltage i følgende ride-arrangementer:Hest&Rytter 2008 i Herning (13. marts – 16. marts 2008)High Chapperal i Sverige (26. juni – 29. juni 2008)Det er et fantastisk stort arbejde, der ligger i at deltage ved stævner og shows – vi skal ud over selve stævnet/show – bruge én dag før og én dag efter til at pakke ud og sætte op og tage ned. Desværre er der i de fleste tilfælde ikke tilstrækkeligt med tilskuere til stævnerne, så det kan betale sig – når vi ved siden af også har en butik, der skal holde åbent.Vi deltager dog fortsat i Linedance-arrangementer etc. – når vi bliver inviteret!Sponsorater i 2008


Vi har besluttet os for ikke at yde sponsorater i denne sæson. Derimod har vi valgt at yde alle vore kunder ”sponsorat” – idet vi i stedet kommer med nogle rigtige ”prisbaskere”, som f.eks. i denne måned hvor vi i vor webshop har en rideregnfrakke i farverne: gul, sort eller brun til kr. 198,00 (normalt: kr. 298,00)NYHEDER!Dri Duck producere nu også arbejdsskjorter i super kvalitet – vi har fået dem på lager (se dem på Hest&Rytter i Herning), men desværre har vi endnu ikke fået billeder til webshoppen!


Dri Duck får nye typer jakker til mænd og kvinder – til levering ultimo august 2008 – men se dem allerede nu i vor butik i Kvistgaard!


Dri Duck – vi får medio april nye caps (kasketter) med heste motiver (se dem allerede på Hest&Rytter i Herning)


Nye typer støvler fra såvel Abilene Boots og Boulet Boots (vi er eneforhandlere i Danmark af begge fabrikanter)


Schutz Leather – vi får i den kommende uge nye trenser fra Schutz – forhåbentlig har vi dem med på Hest&Rytter i Herning!


Western Horseman – nye bog titler er kommet – til rimelige priser!Vi glæder os til løbende at holde jer opdateret – indtil da hav en God Påske og på gensyn i Butikken i Kvistgaard!
Med venlig hilsenAnnette & Poul Wienecke


Best in Western


Helsingørsvej 59


3490 Kvistgaard


Tel. 49 13 85 43


Fax 49 13 85 31


Mobil: 30 53 11 60 eller 30 53 11 61


www.bestinwestern.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar