mandag den 7. april 2008

Nyhedsbrev nr. 2. fra Best in Western - april 2008

Der sker hele tiden noget hos Best in Western i Kvistgaard !

HESTE TIL SALG!


Vi har valgt at sætte en del af vore heste til salg (som i sikkert har kunnet se på diverse hjemmesider) – det hænger sammen med den blodprop jeg (Poul) fik for 1½ måneds tid siden – det giver altid stof til eftertanke og en af tankerne er at lægge livetom – så det passer os i fremtiden! – det har vi nu gjort – så derfor sælger vi nogle af vore dejlige heste – ring til Annette på 30 53 11 61 – hvis i vil vide mere om det!
(Foto: Lucky Rider 2007)NYE VARER FRA USA!


Vi er vel i dag den westernbutik i Skandinavien der forhandler mest rideudstyr og westernudstyr fra USA - og dermed har det største lager af varer fra:Pro Equine


Myler western bits & spurs


Dale Chavez


Crates Leather Company


Schutz Leather


Mayatex


Hat Bits


Beaver Hats


Fiebing


Dri Duck


Abilene Boots


Boulet Boots


ImpactGelVi forsøger hele tiden at finde nye forhandlere til vore produkter – derfor har vi etableret et egentlig Import-/ Eksport firma således, at vi IKKE kommer til at konkurrere med vore egne forhandlere på sigt. Det er også grunden til at vi i mindre grad tager ud til stævner og shows.Siden sidste Nyhedsbrev har vi fået følgende hjem på lager:2008 varer fra Mayatex (nye farver i tæpper og nye modeller) – DVD med instruktion i Reining af Al Dunning; instruktion i Western Pleasure; AQHA finals 2007 i Cutting; Reining, Western Pleasure samt Open Futurity (NRHA) 2007 og mange flere! Vi har fået 5X sorte hatte hjem; andre typer hatte til sommeren 2008; skjorter fra Dri Duck; Skjorter fra en række andre amerikanske producenter. Billige Roper Reins (tøjler) – tilbud: 75,00/sættet. Træktove i flere farver (nu også i flettet læder). Ride regnfrakker lange pås tilbud i hele april til kr. 198,00.Følg med på www.bestinwestern.dk under NYHEDER!
(Foto: Lucky Rider 2007)NY BUTIK I DET NORDSJÆLLANDSKE!


Vi har så mange ideer og så mange muligheder – at man nogen gange er nød til at leve sine drømme ud – det gør vi nu (igen!). Best in Western har eksisteret i snart 5 år, og vor forretning i Kvistgaard har aldrig gået bedre – selvfølgelig vil vi gerne sælge og betjene endnu flere westernryttere og linedansere etc. – men de fysiske rammer og vor beliggenhed sætter nogle naturlige begrænsninger – derfor har vi i december etableret en egentlig WEB-shop for at kunne nå flere af vore kunder. Derudover har vi etableret næsten 30 forhandlere i Europa (Sverige; Norge; Tyskland; Polen; Grækenland; Bulgarien; Frankrig; Irland; Holland; Belgien og ikke mindst Danmark – senest en rideudstyrsbutik i Skanderborg, der åbner den 10. april bl.a. med Pro Equine Boots og klokker).MEN vi vil gerne nå ud til endnu flere kunder – DERFOR åbner vi en NY butik i Helsingør – på gågaden! Ingen rideudstyr intet direkte westernudstyr – men derimod en amerikansk livsstilsbutik for almindelige by-mennesker (og selvfølgelig alle vi andre!). Butikken kommer ikke til at sælge noget af det, vi har i Best in Western butikken i Kvistgaard – så det bliver noget helt andet!I den nye butik ASPEN COMPANY præsenterer vi bl.a. jeans fra PETROL i Los Angeles; skjorter, toppe, T-shirts fra Cinch, Cruel Girl; Rokies; parfumer til mænd og kvinder fra det eneste parfumeri i USA; mode tasker og punge fra USA; ure fra Texas eller hvad med møbler i Buffalo-skind eller træmøbler fra MidWest – for ikke at glemme hvad siger du til et udstoppet hoved af en Bisonokse? – mere om det når vi har den endelige åbningsdag – i øjeblikket har vi brugt tid på istandsættelse af lokalerne siden december – men vi forventer at være klar i starten/midten af MAJ MÅNED 2008!På gensyn hos BEST IN WESTERN!
MANGE HILSENERANNETTE & POUL WIENECKEwww.bestinwestern.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar