fredag den 20. juni 2008

GRATIS DKQHA KVÆG CLINIC

Med John Jensen.


Dato. 30 + 31 august 2008 kl 10-16.

Sted: Little S Ranch, Haverupvej 26, 4180 Sorø.Clinic´en henvender sig til medlemmer af DKQHA som gerne vil prøve sig i kvægdiciplinerne, primært de 2 dicipliner som rides i DKQHA regi ved DM, nemlig Working Cowhorse og Cutting.


Er du helt ny udi kvægridning ? Har du/hesten aldrig prøvet før ? Er du reiningrytter som gerne vil avancere til Working Cowhorse ? Har du bare fået lyst til at snuse til en anden slags westernridning, så er det nu du har chancen for at komme og se om det er noget for dig.


Du er også velkommen til at skrive hvis du allerede er ny / lettere øvet kvægrytter i andre kvægdicipliner, men som gerne vil prøve en af ovennævnte discipliner.Du behøver ikke at have en reining eller cuttinghest og din hest behøver ikke at have set kvæg før.


Alle bliver startet individuelt op og planen lægges ved et intromøde inden start.Eneste betingelse er at du er medlem af DKQHASelve clinic´en er gratis, men deltager skal selv betale for boks og evt mad, samt ved køb af ekstra wrap / foder. Man kan også vælge at medbringe selv.


Det er muligt at tilmelde sig til morgenmad, sanwich til frokost og en aftensmenu lørdag. I løbet af dagen sælges forfriskninger i saloon´en . Øl og vand kan ligeledes købes.Prisen for boks er : kr 100,- pr dag eller kr 200,- for hele weekenden ( fredag-søndag).


Morgenmad 30,-


Frokost ( sanwich) kr. 10 pr stk.


Aftensmad kr. 65,-Tilmelding. ”Først til mølle” princippet. Der er 8 pladser. Tilmeldingen skal være os i hænde senest 15 august 2008 og sendes til:Lone Andersen


Skullerupvej 8


4171 Glumsø


eller mail: ranchhorse@hotmail.com


Ved brug for yderligere information ring 50591483.Little S Ranch har samtidig 1 års fødselsdag, så der vil være masser af hygge og god stemning, og publikum er meget velkommen.
Venlig hilsen DKQHA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar